Robna kuća se prodaje za 10, 9 miliona eura

Direkcija za imovinu Glavnog grada raspisala je javni poziv za prodaju poslovne zgrade bivše Robne kuće Beograd sa zemljištem na uglu ulica Slobode i Novaka Miloševa. Minimalni iznos naknade za nepokretnosti koje su predmet prodaje iznosi 10.900.000 eura, piše Dan.

Imovina koja se prodaje označena je kao katastarska parcela broj 3965 po načinu korišćenja zemljište uz vanprivrednu zgradu površine 117 kvadrata i poslovna zgrada u vanprivredi u osnovi površine 1.017 kvadrata, spratnosti 1PZ.

Zgrada se sastoji od posebnih djelova PD1 poslovni prostor u podrumu (1P) površine 760 kvadrata, PD2 poslovni prostor u prizemlju površine 760 kvadrata, PDZ poslovni prostor na prvom spratu (P1) površine 760 kvadrata, PD4 poslovni prostor na drugom spratu (P2) od 760 kvadrata i PD5 poslovni prostor u na trećem spratu (PZ) površine 760 kvadratna metra, iz lista nepokretnosti broj 632 KO Podgorica II.

Kako piše u javnom pozivu za prodaju nepokretnosti i prikupljanje ponuda prema UP-u Nova varoš Blok O objekat se zadržava, a nalazi se na urbanističkoj parceli broj 6, namjene centralne djelatnosti.

Pravo učešća po javnom pozivu imaju sva domaća i strana fizička i pravna lica.

Učesnici postupka dužni su kao garanciju učešća, dostaviti dokaz o uplati depozita u visini od deset odsto od ukupnog minimalnog iznosa naknade, na glavni račun trezora Glavnog grada.

Ponude se predaju Direkciji za imovinu Glavnog grada u Ulici Jovana Tomaševića 2A zaključno sa 22. januarom 2021.godine do 13 časova.

Check Also

Na vidiku recesija s dvostrukim dnom: Poslovna aktivnost u eurozoni na dvomjesečnom minimumu

Poslovna aktivnost u eurozoni pala je na dvomjesečni minimum u januaru usljed pooštravanja mjera ograničenja …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *