Jovan Lekić preduzetnik godine

Jovan Lekić, predsjednik “NALL grupe” izabran je za Preduzetnika godine za 2019. godinu, po odluci Upravnog odbora Asocijacije menadžera Crne Gore.

Uručenje nagrade obavljeno je u prostorijama kompanije, od strane predsjednika Asocijacije, Budimira Raičkovića, i tom prilikom Jovan Lekić je izjavio:

“Nagrada koja dolazi od strukovnog udruženja je potvrda da je vaš rad vrednovan i zapažen od strane kolega iz privrede, što ima veliki značaj i zbog toga mi je naročito draga. Ovom prilikom se posebno zahvaljujem svojim radnicima i saradnicima koji su dali najveći doprinos da za proteklih 20 godina NALL grupa i njene članice : NALL International, Kuća Hemije, Ruža Vjetrova i drogerija Dama postanu moderno organizovana, efikasna i društveno odgovorna kompanija. Postignuti uspjeh nosi sa sobom još veću odgovornost, nastavićemo da razvijamo biznis i čuvamo stečeni bonitet na tržištu, kako kod naših cijenjenih potrošača tako i kod uvaženih poslovnih partnera”, istakao je Jovan Lekić, predsjednik NALL grupe.

U konkurenciji među 270 nominovanih, prihvaćeno je 78 kandidatura, a jednoglasnom odlukom priznanje za Preduzetnika godine dodijeljeno je predsjedniku NALL grupe.

Izvor: Vijesti

Check Also

CBCG: Broj novoodobrenih kredita u prvih devet mjeseci za 22 % veći nego u istom periodu prošle godine

Što se Crne Gore tiče, prema preliminarnim podacima MONSTAT-a, ostvaren je realni rast BDP-a od …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *