Najniže cijene na tržištu u novom Voli hipermarketu

Kompanija Voli je danas otvorila  svoj novi hipermarket u Podgorici, u naselju Zlatica. U skladu sa rastućim potrebama stanovništva, potrošačima je ponuđen objekat novog koncepta, koji pruža poseban doživljaj kupovine i objedinjuje dodatne usluge  u cilju uštede vremena i novca.

Lokacija hipermarketa je pogodna kako za domaće stanovništvo, tako i za potrošače koji su u tranzitu, za koje posebnu pogodnost predstavlja  Take&go ponuda. U sklopu objekta, osim hipermarketa, nalazi se poslovnica Pošte i apoteka Tea Medica.

 

U novom Voli hipermarketu kupce očekuje oko 10.000 prehrambenih i neprehrambenih artikala, biranih sa posebnom pažnjom i fokusom na zdravo, svježe i domaće. Kupcima je na raspolaganju sektor svježeg mesa i ribe, gastro linija, vinarija sa vinima sa svih meridijana, Voli pekara i sektor voća i povrća kojem se posvećuje posebna pažnja.

Prodajni prostor novog Voli hipermarketa se prostire na 1400m2, a na raspolaganju je 70 parking mjesta. Ispunio je sva očekivanja vjernih potrošača, imajući u vidu brojne pogodnosti, izuzetno bogatu ponudu i odličnu uslugu, a posebno zbog izuzetno niskih cijena.

Potrošače u novom Voli marketu su  posebno obradovale trajno niske cijene, jer se  novi hipermartket može pohvaliti najnižim cijenama na tržištu.

Kao dodatni poklon danas i sjutra, na snazi je popust od 10% na sve račune.

Check Also

Prijavite se za besplatnu online radionicu „Google alati u turizmu“

ICT Hub, u saradnji sa partnerima JS Guruom iz Bosne i Hercegovine i Digitalizuj.Me iz …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *