Colliers International još jednom izabran za najboljeg agenta i najbolju konsultantsku kuću za nekretnine u Crnoj Gori

Ovo priznanje stiže od svjetske akreditacione kuće „International Property Awards“ kao znak izvrsnosti za  profesionalce u oblasti nekretnina. 

Priznanje će biti uručeno Colliers International- u na European Property Awards onlajn virtuelnoj ceremoniji  11. decembra 2020. godine. Colliers Crna Gora će se nadmetati za prestižnu nagradu Najbolji u Evropi i to sa  najboljim profesionalcima iz oblasti nekretnina za evropski region. Podsjećamo da je Colliers International  Crna Gora krajem 2015. godine proglašen za najbolju konsultantsku kuću u Evropi. 

Proces ocjenjivanja sprovodi nezavisni panel od 80 eksperata iz sektora nekretnina kojim predsjedavaju  Lord Caithness, Lord Best i Lord Waverley, članovi Doma Lordova Parlamenta Ujedinjenog Kraljevstva. 

International Property Awards nagrade dodjeljuje 27 godina za 45 različitih kategorija podijeljenih u  regione: Arabija, Evropa, Afrika, Kanada, Centralna i Južna Amerika, Karibi, SAD, Velika Britanija i azijsko pacifičku regija. 

Milovan Novaković, šef kancelarije Colliers International- a za Crnu Goru se zahvalio International Property  Awards-u koji su ovom nagradom jos jednom učvrstili poziciju kompanije kako na domaćem tako i na  evropskom tržištu. Posebnu zahvalnost Novaković je uputio Colliers timu i klijentima koje svaka kompanija  samo može poželjeti, a bez kojih se kontinuirani vrhunski rezultati ne bi mogli ni ostvariti. 

 

O kompaniji 

Colliers International (NASDAQ, TSX: CIGI) je vodeća kompanija za usluge iz oblasti poslovnih nekretnina.  Radeći u 68 zemalja, više od 15.000 profesionalaca sarađuje i pruža stručne savjete kako bi maksimizirali  vrijednost imovine korisnika nekretnina, vlasnika i investitora.  

Check Also

Pivara „Trebjesa“ dobila sertifikat Top Employer 2023.

Pivara „Trebjesa“ prvi je put dobila dvostruku nagradu Instituta Top Employer, odnosno sertifikat „Top Employer …

Leave a Reply

Your email address will not be published.