Više od 10.000 Telekom i Mastercard korisnika do sada učestvovalo u donatorskoj akciji za „Brigu o starijima“

Dodajte komentar

Više od deset hiljada korisnika Crnogorskog Telekoma iskoristilo je u avgustu priliku da račune pretvori u dobro djelo. Od 30. jula do danas, 10.250 korisnika platilo je svoje račune kroz Telekom ME aplikaciju koristeći Mastercard® platnu karticu, a za svaku transakciju Mastercard i Telekom doniraće 0,50 eura Crvenom krstu Crne Gore, za program ”Briga o starijima”.

Donacija Mastercarda i Telekoma biće usmjerena na pružanje pomoći starijim osobama u ruralnim područjima Crne Gore, pojašnjavaju iz ovih kompanija. Naime, za veliki broj starijih i samačkih domaćinstava, posebno na sjeveru zemlje, teško je osigurati kontinuiranu pomoć i podršku. Crveni krst zato nastoji da im kroz terenski rad dugoročno pomogne nabavkom stvari nephodnih za svakodnevni život.

Takođe, svi koji su se pridružili ovoj akciji plaćajući račune Mastercard® platnom karticom, od Telekoma su dobili 5GB za surfovanje u najbržoj mreži. Gigabajti su validni 30 dana od dana aktivacije, a mogu ih koristiti na svom postpejd broju ili ih pokloniti drugom postpejd broju registrovanom u istoj aplikaciji. Bilo da gigabajte zadržavaju za sebe ili ih poklanjaju, potrebno ih je aktivirati u Telekom ME aplikaciji (Glavni meni – Program nagrađivanja – 5 GB Promo–Mastercard).

Telekom ME aplikacija je besplatna za preuzimanje na Google Play i App Store-u, i dostupna je za sve Android i iOS pametne uređaje. Nakon što u aplikaciju unesu podatke o servisima koje koriste, korisnici će na početnoj strani dobiti informaciju o posljednjem računu koji Mastercard® platnom karticom mogu platiti u dva koraka.

Više informacija o zajedničkoj donatorskoj akciji kompanija Mastercard i Telekom može se pronaći na sajtu www.telekom.me.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *