Nagradna igra za korisnike kartica Podgoričke banke

Podgorička banka, Member of OTP Group, pokrenula je novu nagradnu igru za korisnike VISA  i Mastercard  kartica pod nazivom ”Gdje su kartice, tu su i nagrade”.

Nagradna igra trajaće od 15. jula do 15. septembra 2020. godine. Pravo učešća imaju svi građani, imaoci osnovnih i dodatnih VISA i Mastercard platnih kartica, izuzev Business kartica, koje su izdate od strane Podgoričke banke AD Podgorica, Member of OTP Group, a koji u periodu trajanja nagradne igre obave najmanje jednu transakciju (kupovinu) u iznosu od najmanje 5€ na POS terminalima na prodajnim mjestima u Crnoj Gori i inostranstvu, kao i na internetu, čime stiču uslov za učestvovanje u nagradnoj igri i mogućnost osvajanja mjesečne nagrade za period u kome je transakcija obavljena, kao i glavne nagrade.

LDa bi učesnik imao mogućnost osvajanja bilo koje mjesečne nagrade, mora da napravi transakciju u iznosu od 5€ u mjesecu/periodu za koji se nagrada dodjeljuje, dok je jedna transakcija u iznosu od 5€ napravljena u bilo kom mjesecu dovoljan uslov za mogućnost osvajanja glavne nagrade. Sa svakom sljedećom transakcijom u iznosu od najmanje 5€ ime korisnika kartice se još jednom pojavljuje kao ime mogućeg dobitnika, čime se povećava šansa za dobijanje nagrade.

Glavna nagrada je vaučer u iznosu 500€ za kupovinu u radnjama TehnoPlus doo (prodajna mjesta TehnoPlus i Bla-Bla) – ukupno 5 nagrada, dok je mjesečna nagrada vaučer u iznosu 250€ za kupovinu u prodajnim objektima OKOV – ukupno 10 nagrada.

Izvlačenje imena dobitnika 5 mjesečnih nagrada (za period od 15. jula do 15. avgusta), biće organizovano 24. avgusta 2020, a izvlačenje dobitnika 5 mjesečnih nagrada (za period od 16. avgusta do 15. septembra), kao i 5 glavnih nagrada biće organizovano 24. septembra 2020.

Detaljna pravila nagradne igre mogu se pronaći na www.podgorickabanka.me .

Check Also

Nakon kupovine Sberbank u Srbiji, Miodrag Kostić povećava udio u Addiko banci

Iako je kontinuirana kriza u posljednje tri godine mnoge stajala zatvaranja firmi, nema sumnje da …

One comment

  1. Dok je Podgoricka bila dio SocGen grupe, davali su automobile kao glavnu nagradu, a otkad je OTP vlasnik, vauceri od 500e za trgovinu tehnike. Kakav vlasnik, takve i nagrade

Leave a Reply

Your email address will not be published.