Addiko uvela ponovo rad od kuće – Poštovanje mjera i zdravlje zaposlenih prije svega

Dodajte komentar

U skladu sa aktuelnom epidemiološkom situacijom i najnovijim preporukama NKT-a, Addiko Bank AD Podgorica ponovo je vratila organizaciju rada od kuće. Od ponedeljka 6. jula, većina zaposlenih će raditi iz svojih domova, kako bismo omogućili njihovu maksimalnu zaštitu i održali kontinuitet poslovanja.

Ekspoziture Addiko Banke će za sada nastaviti da rade prema ustaljenom režimu rada, uz strogo poštovanje svih propisanih mjera nadležnih institucija, koje podrazumijevaju pridržavanje fizičke distance i nošenje zaštitne opreme i maski za zaposlene i klijente, dezinfekciju objekta i održavanje adekvatne higijene.

Za one zaposlene koji zbog prirode posla moraju ostati na radnim mjestima u Centrali banke ili na alternativnim lokacijama koje su obezbijeđene u tu svrhu, uvedene su dodatne mjere opreza i zaštite, pa je obavezno nošenje maski na sastancima, obavezno držanje distance i na radnim mjestima i u zajedničkim prostorijama (kuhinja, open space i sl.). Prethodno je sistem rada u Centrali bio organizovan prema podjeli na dva tima i njihovoj rotaciji, u cilju omogućavanja kontinuiranog držanja propisane fizičke distance.

Addiko Banka je od samog početka pandemije pokazala visoku odgovornost prema društvu i preduzela niz mjera da zaštiti zaposlene, njihove porodice i klijente, i u istom maniru nastavlja da dalje realizuje sve aktivnosti, održavajući kontinuitet u poslovanju.

Koristimo priliku da klijentima preporučimo da što više koriste digitalne kanale banke i Addiko Kontakt centar na broj 19990, kako bismo zajednički radili u interesu svih, čuvali zdravlje i poštovali mjere prevencije.

Radno vrijeme ekspozitura, lokacije i potrebne informacije istaknute su na web site-u Banke.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *