Nedjeljni poslovni horoskop 22. jun – 28. jun

OVAN

Veoma nemirna energija očekuje vas ove nedelje. Ukoliko tražite novi posao ili treba da donesete važnu odluku moraćete se malo potruditi. Na kraju, najbolje bi bilo da ne idete protiv struje. Primirite se. Osetićete nalet kreativne energije i mašte. Mogli biste proširiti svoj krug klijenata. Ukoliko ste u prilicu najbolje bi bilo da malo otputujete. Postavite svoje dugoročne ciljeve.

BIK

Ove nedelje fokusirajte se na ono što radite i dajte sve od sebe. Nemirna energija mogla bi uticati i na vas, sa dosta nepredvidivih situacija. Ukoliko razmišljate o promeni karijere, onda je ovo period kada treba da napravite plan i postavite ciljeve. Iskreni i specifični ciljevi biće u vašem najboljem interesu. Nemojte ogovaranja toliko primati k srcu. Ovo je vrlo važan period kada treba da obratite pažnju na detalje.

BLIZANCI

Nakon nedelja kašnjenja i ponovnih pregleda i uspostavljanja dogovora, konačno ove nedelje očekujte uspostavljanje ravnoteže. Pred vama je period sa dosta prilika koje biste trebali iskoristiti. Nemojte prevideti važne detalje. Ignorišite ogovaranja na poslu. Budite iskreni i direktni kada govorite u javnosti. Ljudi oko vas mogli bi biti zahtevni i impulsivni. Imajte strpljenja.

RAK

Konačno prestaje period nesporazuma, kašnjenja i padova. Bacite se na posao. Takođe, ovo je veoma pozitivan period za marketinške poslove. Možete pronaći snažnu podršku za svoju kreativnu maštu. Očekujte dobre poslovne odnose. Kasnije bi moglo doći do poteškoća jer bi vaši ciljevi mogli biti pred izazovom ili ograničeni nečim. Energija donosi snažna osećanja.

LAV

Budite oprezni sa kolegama koji pokušavaju da vas savetuju na pogrešan način. Poslušajte svoju intuiciju i verujte svom provom impulsu u svakoj situaciji ove nedelje. Planetarna energija može vam doneti stresne sukobe. Ovo je period kada treba da budete oprezni, idete korak po korak i fokusirate se na ono što radite. Bićete u prilici da pronađete sasvim novu priliku za dodatnom zaradom.

DEVICA

Neke frustracije koje ste osećali zadnjih nedelja polako će jenjavati. U isto vreme, moraćete biti strpljivi i metodični u svojim pristupima. Veoma pozitivan period za svaku komunikaciju i marketing. Imate sjajne ideje ali sačekajte. Nemojte ih još iznositi. Postoji opasnost ove nedelje da vas pogrešno razumeju. Nemojte ogovaranja ili kritike primati k srcu.

VAGA

Ove nedelje osetićete konačno želju za druženjem, jer će energija nesporazuma i kašnjenja oslabiti. U isto vreme, držite se ustaljenih rasporeda i planova. Ukoliko ste nešto obećali onda to ispunite. Veoma pozitivan period za timski rad kroz zabavu i relaksaciju. Sačekajte sa inovacijama jer može doći do konfrontacije sa drugima. Pojednostavite stvari kada vam emocije udare u glavu.

ŠKORPIJA

Stres na poslu koji osećate već duže vreme kao da se nastavlja. Veoma ekspanzivna energija može uticati na vašu anksioznost. Odvojite vreme da raščistite svoj radni prostor kako biste se bolje organizovali. Pregledajte svoje ciljeve i budite objektivni. Napravite novu listu ako treba. Svi ovi napori koje sada uložite pomoćiće vam da imate konotrolu nad sobom. Pokušajte da proširite svoje znanje. Nemojte misliti da ne vredite zato što niste savršeni.

STRIJELAC

Imaćete priliku ove nedelje da donesete važnu odluku. Pripremite se da se suočite sa očiglednim propustom. Uvidećete da su i promašaji deo uspeha. Stvari nisu toliko strašne koliko se vama čine. To se posebno odnosi na one koji tvrdoglavo odbijaju da se suoče sa poslovnom politikom firme u kojoj rade.

JARAC

Ove nedelje biće uzavrele emocija na poslu. Konflikt će dovesti do otvorenog razgovora o tome šta koju stranu muči a i bilo je vreme za tako nešto! Ovo je veoma srećan period ukoliko tražite novi posao. Vaša radna etika i komunikativne sposobnosti imaće dosta podrške. Budite strpljivi sa tuđim idejama.

VODILIJA

Očekujte neočekivano ove nedelje. Ukoliko idete na poslovni put svakako ćete imati uspeha. Veoma srećan period ukoliko aplicirate za novi posao. Bićete dosta emotivni te je važno da pazite šta pričate. Nemojte brzati, smirite se i pažljivo birajte reči. Ponovo pregledajte svoju listu prioriteta, možda nešto treba dodati a nešto izbaciti?

RIBE

Period pred vama dovešće većinu na raskrsnicu. Odluke koje donesete sada odraziće se na mesece koje dolaze. Veoma pozitivan period za promenu posla ili učvršćivanje trenutne pozicije. Ludi oko vas mogli bi biti pod stresom. Pripremite se da im pomognete prilikom emotivnih padova. Vaša kompetencija i osećaj za humor pomoćiće im da se vrate u normalu. Preispitajte svoje dugoročne ciljeve.

Preuzeto sa: Horoskopius.com

Check Also

Voli me brzo, žurim

Jednostavno. Brzo. Sigurno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *