Filijale Hipotekarne banke u punom pogonu od 18. maja

Dodajte komentar

Hipotekarna banka je u prethodnom periodu, shodno preporukama NKT i IZJ, u cilju sprečavanja širenja novog virusa korona, reorganizovala radno vrijeme svojih filijala kako bi maksimalno zaštitila zaposlene i klijente. Imajući u vidu da se Crna Gora uspješno bori sa pandemijom, filijala u turističkom naselju Porto Montenegro ponovo je otvorena još 6. maja, a od petka, 15. maja ponovo radi filijala u tržnom centru Delta City u Podgorici, dok od ponedjeljka, 18. maja počinje sa radom filijala u naselju Stari aerodrom (Upravna zgrada Rokšpeda).

Podsjećamo da je radno vrijeme svih poslovnica radnim danima od 8 do 16 h, a subotom od 8 do 13 h. Poslovnica u TC Delta City otvorena je u radno vrijeme ovog tržnog centra, to jest od 10 do 22 h, dok poslovnica na Bulevaru Sv. Petra Cetinjskog radi od 8 do 20 h, subotom od 8 do 13 h.

Kao i do sada, poštovaće se sve preporuke Instituta za javno zdravlje i strogo će se voditi računa o obaveznoj fizičkoj distanci i mjerama dezinfekcije, kako za klijente tako i za zaposlene. Preporučujemo klijentima da i dalje, kad god je to moguće, koriste elektronske bankarske servise i da bez prijeke potrebe ne dolaze na šaltere filijala.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *