Nagradna igra NLB banke: Stanislavka Martinović osvojila stan u Podgorici

Dodajte komentar

U nagradnoj igri pod sloganom “NLB Banka poklanja stna. Dobro došli u Vaš dom.”, koju je za nove klijente organizovala NLB Banka, učestvovalo je 1385 građana. Javno izvlačenje je, u prisustvu petočlane komisije, održano juče na televiziji Vijesti, a srećnu dobitnicu je izvukao Nikola Ivanović, proslavljeni košarkaš KK Budućnost Voli i član košarkaške reprezentacije Crne Gore. Stanislavka Martinović je osvojila stan vrijedan 55.000 EUR, koji se nalazi u Podgorici. Dobitnica je svoj račun otvorila 06. decembra 2019. u NLB filijali u Baru. NLB Banka joj se zahvaljuje na učešću i čestita na osvojenoj nagradi. 

Nagradna igra je trajala od 20.09.2019. do 31.03.2020. godine a pravo da učestvuju u nagradnoj igri ostvarili su svi građani koji su postali klijenti NLB Banke do 31.12.2019. i primili najmanje tri plate ili tri penzije do 31.03.2020. preko novootvorenog NLB računa. Uslov je bio da u prethodnih 12 mjeseci do dana otvranja računa za učestvovanje u nagradnoj igri, nisu imali račun kod NLB Banke.

Imamo obavezu i odgovornost prema našim klijentima kada znamo kakvo povjerenje nam ukazuju. U prošloj godini, gotovo 25% građana Crne Gore izabralo je našu banku da im pruži podršku da riješe jedno od najvažnijih životnih pitanja – kupovinu svoga stana ili kuće. Imajući to u vidu, drago mi je da smo organizovali nagradnu igru sa ovako vrijednim poklonom, koji je dobila naša uvažena klijentkinja, gospođa Stanislavka Martinović, penzionerka iz Bara. Ovo nas posebno raduje jer su penzioneri naša najosjetljivija grupa klijenata, kojima smo posebno posvećeni.“ izjavio je Martin Leberle, glavni izvršni direktor.

Izvlačenje dobitnika u velikoj nagradnoj igri „NLB Banka poklanja stan. Dobrodošli u Vaš dom.“ održano je uz poštovanje svih propisanih mjera od strane Instituta za javno zdravlje Crne Gore i Vlade Crne Gore zbog epidemije novog koronavirusa. Petočlana komisija pratila je regularnost izvlačenja i odradila finalnu provjeru da je dobitnica ispunila sve uslove propisane pravilima nagradne igre. Ključevi od stana dobitnici će biti javno uručeni.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *