Podgorička banka aktivirala prvu Digitalnu ekspozituru: Od danas sa bankarima na video Viber vezi

Podgorička banka aktivirala je danas prvu Digitalnu ekspozituru koja će olakšati i ubrzati prijem zahtjeva klijenata uz minimalnu potrebu dolaska u ekspozituru banke. Video Viber pozivom klijenti će biti u mogućnosti da apliciraju za otvaranje računa, aktiviranje mobilnog i elektronskog bankarstva, narudžbu kartice, otvaranje trajnih naloga, kao i za željene kreditne proizvode i sl. Ovom novom uslugom građanima je pojednostavljena aktivacija servisa sa posebnim naglaskom na elektronske usluge za kojima ovih dana, a usled epidemije i potencijalnog širenja virusa corona, vlada povećano interesovanje.

“Podgorička banka zabilježila je do sada rekordan broj transakcija putem mobilnog i elektronskog bankarstva kao i veliki broj zahtjeva za aktivacijom ovih servisa od strane klijenata koji nisu koristili ovu uslugu. Digitalna ekspozitura je logičan slijed dosadašnjih nastojanja banke da svim klijentima omogući da što jednostavnije aktiviraju bankarske proizvode, kao i da realizuju svakodnevne obaveze i plaćanja uz minimalan broj direktnih kontakata sa bankarskim sluzbenicima u ekspoziturama”, navode iz banke.

Radno vrijeme Digitalne ekspoziture je od 9 do 15 časova svakog radnog dana, a klijenti mogu razgovarati sa bankarskim službenikom putem Viber video kao i klasičnog Viber poziva biranjem brojeva: 067/074-511, 067/073-943 i 067/074-512.

Call centar banke 19900 nastavlja aktivnosti po ustaljenom radnom vremenu, svakog radnog dana od 8 do 16h.

Podizanje novca na bankomatima Podgoričke banke, članice OTP Grupe, je potpuno besplatno, a banka je ukinula i provizije na podizanje gotovine debitnim karticama fizičkih lica na bankomatima svih drugih banaka u Crnoj Gori. Provizije na plaćanja putem elektronskog i mobilnog bankarstva su takođe privremeno ukinute što omogućava brzo i lako plaćanje mjesečnih računa.

Check Also

Projekat ,,100 najvećih u Crnoj Gori 2021“ prepoznaće one koji su i u teškim okolnostima ostvarili dobre rezultate

COVID kriza će se odraziti na poslovne rezultate u finansijskim izvještajima za prošlu godinu, ali …

One comment

  1. Odlicno, mozete da otpustite jos vise ljudi nego sto je planirano

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *