Crnogorski Telekom donira 20.000 eura za borbu protiv koronavirusa

U Crnoj Gori su prošle sedmice registrovani prvi slučajevi koronavirusa, što je rezultiralo usvajanjem seta mjera neophodnih kako bi se situacija u kojoj smo se našli što prije okončala.

“Poštujući mjere koje Vlada sprovodi da bi zaštitila najugroženije stanovništvo i zdravlje svih građana, a naročito poštujući napore zdravstvenih institucija i radnika koji se danonoćno i nadljudskim naporima bore da spriječe širenje koronavirusa u našoj zemlji, odlučili smo da tu borbu i napore pomognemo donacijom od 20.000 eura. Kao kompanija koja u ovom periodu na različite načine pruža podršku crnogorskom obrazovnom i zdravstvenom sistemu, ovom donacijom želimo da, osim zahvalnosti, pokažemo solidarnost i zajedništvo sa svima koji moraju da donose teške odluke i koji su svakodnevno na terenu, daleko od svojih porodica, u borbi protiv koronavirusa”, saopšteno je iz Telekoma.

U Crnogorskom Telekomu, kako su dodali, vjeruju da u ovakvim trenucima svi možemo da uložimo dodatni trud, pokažemo solidarnost i kroz pojedinačne doprinose podijelimo zajednički teret okolnosti u kojima smo se našli.

“Donacija će biti uplaćena u zajednički fond Nacionalnog koordinacionog tijela za borbu protiv zaraznih bolesti, a novac iskorišćen u skladu sa prioritetima i razvojem situacije u našoj zemlji. Na kraju, želimo da pozovemo ostale kompanije i partnere da se pridruže ovoj Vladinoj inicijativi, jer se samo zajedno možemo sanirati posljedice pandemije”, saopšteno je iz kompanije.

Check Also

Zapadni Balkan: Najviše penzije u Hrvatskoj i Crnoj Gori, najniže u BiH i Srbiji

Mnogi penzioneri u zemljama regije Zapadnog Balkana spadaju u dio populacije koja živi u dosta …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *