Prva banka ukinula naknade za podizanje gotovine na bankomatima i korišćenje e-bank i m-bank servisa

Poštujući preporuke nadležnih institucija u cilju suzbijanja širenja koronavirusa, Prva banka Crne Gore je sprovela brojne aktivnosti, kako bi omogućila nesmetano korišćenje bankarskih usluga, a u isto vrijeme zaštitila svoje klijente i zaposlene.

U cilju smanjenja potrebe za posjete filijalama, u periodu aktuelnog rizika od koronavirusa, Banka je pripremila posebne POGODNOSTI za korišćenje digitalnih servisa.

Naknade i provizije za korišćenje usluga mobilnog i elektronskog bankarstva biće privremeno ukinute.

Omogućeno je podizanje gotovine debitnim karticama Prve Banke CG bez provizije, na svim bankomatima u zemlji, dok će mjesečna pretplata za paket Standard, koji uključuje elektronsko bankarstvo, biti besplatana.

Putem web sajta www.prvabankacg.com omogućeno je elektronsko podnošenje zahtjeva za aktiviranje usluga mobilnog i elektronskog bankarstva i izdavanje debitnih kartica.

Klijentima će za sve informacije na raspolaganju biti operateri Call Centra (19891), kao i live chat-a na web sajtu Prve banke CG.

 

Check Also

Opština Golubovci računa da Zeta može da zaradi 1,6 miliona

Prema preliminarnim podacima, do kojih je “Dan” došao iz nezvaničnih izvora, studija opravdanosti teritorijalne promjene …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *