Erste banka ukinula transakcione naknade za elektronsko i mobilno bankarstvo

Dodajte komentar

Erste banka je privremeno ukinula naknade za transakcije putem elektronskog i mobilnog bankarstva u domaćem platnom prometu klijentima fizičkim licima, dok će novi korisnici ovih servisa biti oslobođeni i plaćanja mjesečne naknade tokom tri mjeseca. Dodatno, građani će Erste Mastercard debitnim karticama, osim u mreži bankomata Erste i Sparkasse banaka u regionu, moći da besplatno podižu gotovinu i na bankomatima ostalih banaka u Crnoj Gori.

Ovi podsticaji su dio mjera koje Erste banka sprovodi kako bi doprinijela smanjenju rizika od širenja koronavirusa u Crnoj Gori i olakšala građanima da bez dolaska u filijalu koriste brojne bankarske usluge.

Putem elektronskih servisa NetBanking i mBanking klijenti mogu obavljati plaćanja, dobiti uvid u stanje na svim računima u banci, ugovoriti trajni nalog, nalog direktnog zaduženja. Za efikasniji proces otvaranja računa i aktivacije ovih servisa preporučujemo mogućnost online zakazivanja sastanka u filijali putem internet stranice Erste banke.

Za upite o ovim i drugim uslugama banke na raspolaganju su Kontakt centar na 19991, Skype nalog ERSTEBANKMONTENEGRO, email [email protected], chat na www.erstebank.me.

“U slučaju da je posjeta filijali neophodna, ljubazno vas molimo da se pridržavate preporuka Instituta za javno zdravstvo i red sačekate ispred filijale, održavajući sigurnu distancu od drugih osoba.  Erste banka primjenjuje sve adekvatne preventivne mjere i preporuke nadležnih institucija, u cilju očuvanja zdravlja i dobrobiti klijenata, obezbjeđujući nesmetanu dostupnost svojih usluga. O svim budućim mjerama, u skladu sa aktuelnom situacijom, obavještavaćemo javnost na našim kanalima u najkraćem roku”, saopšteno je iz banke.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *