Zatvara se Delta: Ovo je radno vrijeme marketa Aroma, apoteke Maxima i Medical centra

Dodajte komentar

Na osnovu Naredbe za preduzimanje privremenih mjera za sprječavanje unošenja u zemlju, suzbijanje i sprječavanje prenošenja novog koronavirusa, a u cilju doprinošenja sprovođenju mjera i aktivnosti u cilju sprječavanja unošenja u zemlju, suzbijanja i sprječavanja prenošenja novog koronavirusa, šoping-mol Delta City je zatvoren do daljnjeg.

Iz kompanije je saopšteno da će supermarket Aroma, apoteka Maxima i Medical centar (Dr Nenezić i stomatološka ordinacija Sotir) raditi.

Radno vrijeme supermarketa Aroma je od 8 do 20 časova, apoteke Maxima od 9 do 20 časova, a Medical centra od 10 do 20 časova.

“Ovo se odnosi na period od ponedeljka do subote i dok je zabrana na snazi”, saopšteno je iz Delte.

Iz ove kompanije navode da se ograničava broj kupaca u odnosu na površinu prodajnog objekta tako što na deset m2 površine, može da se nalazi samo jedan potrošač.

U prodajnom objektu, nezavisno od površine, ne može da boravi više od 50 potrošača u isto vrijeme.

“Molimo sve posjetionice da poštuju preporučenu socijalnu distancu od dva metra između lica koja se nalaze u objektu. Takođe molimo za razumijevanje i pozivamo da zajedničkim odgovornim djelovanjem spriječimo eventualno širenje novog koronavirusa i zaštitimo zdravlje naših najbližih i nas samih”, poručuju iz Delte.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *