Zatvara se Delta: Ovo je radno vrijeme marketa Aroma, apoteke Maxima i Medical centra

Na osnovu Naredbe za preduzimanje privremenih mjera za sprječavanje unošenja u zemlju, suzbijanje i sprječavanje prenošenja novog koronavirusa, a u cilju doprinošenja sprovođenju mjera i aktivnosti u cilju sprječavanja unošenja u zemlju, suzbijanja i sprječavanja prenošenja novog koronavirusa, šoping-mol Delta City je zatvoren do daljnjeg.

Iz kompanije je saopšteno da će supermarket Aroma, apoteka Maxima i Medical centar (Dr Nenezić i stomatološka ordinacija Sotir) raditi.

Radno vrijeme supermarketa Aroma je od 8 do 20 časova, apoteke Maxima od 9 do 20 časova, a Medical centra od 10 do 20 časova.

“Ovo se odnosi na period od ponedeljka do subote i dok je zabrana na snazi”, saopšteno je iz Delte.

Iz ove kompanije navode da se ograničava broj kupaca u odnosu na površinu prodajnog objekta tako što na deset m2 površine, može da se nalazi samo jedan potrošač.

U prodajnom objektu, nezavisno od površine, ne može da boravi više od 50 potrošača u isto vrijeme.

“Molimo sve posjetionice da poštuju preporučenu socijalnu distancu od dva metra između lica koja se nalaze u objektu. Takođe molimo za razumijevanje i pozivamo da zajedničkim odgovornim djelovanjem spriječimo eventualno širenje novog koronavirusa i zaštitimo zdravlje naših najbližih i nas samih”, poručuju iz Delte.

Check Also

Cijena nafte biće 100 dolara po barelu početkom sljedeće godine

Investiciona banka “Morgan Stenli” je podigla prognozu cijene nafte za prvi kvartal 2023. sa ranije …

Leave a Reply

Your email address will not be published.