Od sjutra novo radno vrijeme Telekomovih poslovnica

Poštovanje mjera zdravstvenih institucija i razmjena provjerenih i tačnih informacija ključne su u prevenciji epidemije koronavirusa u Crnoj Gori. U Telekomu su se zbog toga odlučili na izmijenjeno radno vrijeme T-Centara, kako se ni uobičajeno pružanje usluga ali ni zdravlje njihovih korisnika i zaposlenih ne bi doveli u pitanje. Novo radno vrijeme stupa na snagu sjutra, saopšteno je iz Telekoma.

Budući da se jedna od najvažnijih preporuka nadležnih odnosi na izbjegavanje suvišnih izlazaka i kretanja van kuće, poseban akcenat se stavlja na individualnu odgovornost i ponašanje svakog pojedinca.

Kako bi izbjegli suvišne izlaske, korisnici bilo kojeg od Telekomovih servisa kroz Telekom ME aplikaciju mogu platiti račune u par klikova, dopuniti pripejd račun i uspostaviti najbrži kontakt sa Telekom agentima (Live Chat) radi dobijanja podrške. Takođe, u par klikova mogu sami upravljati dodatnim opcijama i tarifama, i imati lak uvid u potrošnju minuta i poruka, kontrolu potrošnje interneta, bilo kada i sa bilo koje lokacije.

Epidemija koronavirusa u Evropi bila je povod nekim zemljama da, u skladu sa savjetim svjetskih zdravstvenih institucija, smanje korišćenje papirnog novca, zbog čega se sve više građana okreće bezgotovinskom plaćanju. Dok jedna novčanica tokom dana prođe kroz veliki broj ruku, Premium karticom Hipotekarne banke i Telekoma može se plaćati bez dodirivanja aparata.

Premium mobilna aplikacija omogućava korisnicima sve prednosti mobilnog bankarstva poput jednostavnog plaćanja režija (struje, vode, parking pretplate, čistoće…) uz upravljanje računom, karticom i ratama, takođe iz kuće.

Od ponedjeljka, 16.marta, naredne dvije sedmice Telekomove poslovnice u Podgorici (Moskovska i Ulica Slobode), Herceg Novom, Kotoru, Budvi, Baru, Ulcinju i Nikšiću će raditi radnim danima od 9 do 18, i subotom od 9 do 14 sati; šopovi u Bijelom Polju, Pljevljima, Beranama radiće radnim danima od 9 do 15 sati; u Tivtu i Podgorici (Josipa Broza Tita) radnim danima od 9 do 15 i subotom od 9 do 14 sati; dok će T-Centar u TC Delta City u Podgorici nastaviti da radi nepromijenjeno, u skladu sa radnim vremenom tržnog centra.

Check Also

Otvorena renovirana ekspozitura Podgoričke banke u Moskovskoj ulici u Podgorici

Nakon uspješno realizovanih radova na adaptaciji objekta i njegovom opremanju, ekspozitura Podgoričke banke u Moskovskoj …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *