M:tel nastavlja sa prodajom telefona u paru tokom februara

Kompanija M:tel nastavlja sa prodajom telefona u paru tokom februara. Naime, za nove korisnike u svim poslovnicama dostupna su dva telefona Alcatel 5085D – A5 LED i Alcatel 5058I 3X za ukupnu cijenu od samo jedan euro mjesečno.

Ugovor se potpisuje za postpaid paket Urban Neo S na 24 mjeseca. Korisnici u ovoj kampanji dobijaju gratis prepaid karticu sa tarifnim paketom MRAK.

Podsjećamo da u Urban NEO paketima razgovori ka mrežama u Crnoj Gori su neograničeni, a u svim paketima obuhvaćena je određena količina Interneta – čak do 150 GB mjesečno. Poklon prepaid paket MRAK je mogućnost da korisnici besplatno aktiviraju Internet tarifni dodatak za neograničen pristup društvenim mrežama i sajtovima: Facebook, Viber, Instagram, Twitter, What’s App, Wikipedia i mondo GO u narednih 12 mjeseci.

Dodatak se aktivira slanjem SMS poruke “drustvene” na 14555. Besplatni pozivi u m:tel mobilnoj mreži važe od 20 – 08 h. Gratis resursi se dodjeljuju u skladu sa fer politikom – 2000 besplatnih minuta ka 060 i 068 mreži i 20 GB Interneta na mjesečnom nivou.

Aktivacija kartice se plaća šest eura. Akcija traje do isteka zaliha.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

Check Also

Wizz Air uvodi nove letove iz Beograda, Tuzle i Skoplja

Niskotarifni avio-prevoznik Wizz Air uvešće nove letove iz Beograda, Tuzle i Skoplja do Salcburga od …

One comment

  1. Kakvo smece od ponude

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *