Za 12,9 eura mjesečno tablet i 50 GB brzog interneta

Dodajte komentar

Korisnici postpejd paketa Surf Elastik dobijaju i 100 GB za MOVE TV aplikaciju sa Superstar paketom i hit serijama

Zahvaljujući novoj ponudi kompanije M:tel svim budućim korisnicima postpejd paketa Surf Elastik će moći da uživaju u sjajnom Huawei tabletu Media Pad T3 i da surfuju sa 50 GB brzog interneta.

Uz to korisnici dobijaju i 100 GB za MOVE TV aplikaciju sa Superstar paketom i hit serijama – za samo 12,9 eura mjesečno.
Uz sve ovo uz jednu mjesečnu pretplatu korisnik dobija dvije SIM kartice, za šerovanje interneta.
Ova ponuda važi uz ugovor na 24 mjeseca. Nakon potrošenih 50 GB po maksimalnoj brzini, internet potrošnja se nastavlja po brzini od 64 Kbps.

Za pristup MOVE TV, potrebno je da korisnici preuzmu aplikaciju Moj Mtel sa Google Play prodavnice i kreiraju nalog. Nakon toga, vrši se preuzimanje aplikacije MOVE TV sa Google Play prodavnice.

Aktivacija 100 GB interneta za MOVE TV vrši se slanjem sms poruke ,,MOVE TV AKTIVACIJA“ na broj 14555.
Više informacija o cjelokupnoj ponudi M:tela korisnici mogu naći na Fejsbuk stranici Mtel imate prijatelje, veb sajtu www.mtel.me kao i pozivom korisničkog servisa na broj 1600.

Najslađe je gledati sve serije u jednom dahu!

U Superstar paketu korisnici dobijaju nove domaće serije Državni posao, Slatke muke, Vrata do vrata, Dug moru, Daleko je Holivud, Državni službenik, Nek ide život, Pet, Švindleri.

Početak priče u seriji Dug moru otvara mit da svake godine u moru završi sedmoro ljudi, jer je more početak i kraj svega, izvor života i opstanka, te mu se mora podnijeti ljudska žrtva, voljno ili nevoljno. Režiser serije je Goran Gajić, a glumačku ekipu čine Dragan Mićanović, Nada Šargin, Ana Lečić, Vule Marković, Sergej Trifunović i Leon Lučev.

Serija Državni posao je žanrovski satirični mini sitkom sa komentarima na aktuelna događanja i uz elemente komedije naravi. Tema serije je svakodnevica tri državna činovnika koji tavore u potpuno nevažnom odeljenju arhive neke nedefinisane (državne, društvene ili javne) ustanove. Vreme provode komentarišući svakodnevni život, dešavanja na javnoj sceni, političke vijesti, sport, kulturu, svetske vijesti. U seriji koji je režirao Stojče Stolevski, glume Dejan Ćirjaković, Nikola Škorić, Dimitrije Banjac.

Slatke muke je serijal o porodičnom čoveku koji nailazi na svakodnevne probleme i izazove sa kojima se svi susrećemo i sa kojima možemo da se identifikujemo. Andrija Milošević tumači fiktivni lik Andrije Miloševića koji spremno priznaje da mu se dopada to što je poznat. Uslovljen svojom tvrdoglavošću Andrija upada u razne čudne ali i komične situacije, u kojima isteruje svoju pravdu ili pokušava nešto da dokaže i ispravi. Režiser je Marko Manojlović, a pored Miloševića u glumačkoj ekipi su i Aleksandra Tomić, Manja Aleksić, Aleksandar Osvald, Mirjana Karanović, Aleksandar Srećković, Damjan Kecojević.

TAGOVI: ,
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *