Od ove godine letovi za Zagreb, Krakov, Dablin, Lisabon…

Krajem ovog mjeseca, od 23. februara biće otvorena linija za Krakov, nakon čega će se iz Podgorice letjeti za Dablin, Poznanj, Zagreb, Kijev i Lisabon, najavio je direktor Aerodroma Crne Gore Danilo Orlandić.

Po njegovim riječima sve veći broj linija koje se otvaraju sa najprestižnijim avio kompanijama doprinosi atraktivnosti Crne Gore kao turističke destinacije.

“Ne manje važna je i činjenica da naši građani, zahvaljujući prvenstveno dobrim ugovorima koje sklapamo sa low cost kompanijama, imaju mogućnost da češće jeftino putuju i time unaprjeđuju svoj lični i profesionalni život”, istakao ej Orlandić.

Nagalsio je da su prema prvim statistikama, Aerodromi Crne Gore u januaru opslužili 17 odsto više putnika nego u istom periodu 2019. godine.

“Skoro 15.000 putnika više daje nam za pravo da vjerujemo da će ovo biti izuzetna godina za Aerodrome Crne Gore. Osim porasta broja putnika, porastao je i broj aviona koji su saobraćali sa podgoričkog i tivatskog aerodroma, a ove dvije vazdušne luke uskoro će biti povezane i sa novim destinacijama”, zaključio je Orlandić.

Check Also

Cijene nafte u porastu

Cijene nafte na svjetskom tržištu porasle su danas usljed nadanja da će proizvođači sirove nafte …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *