NLB Banka uvela nove usluge osiguranja, jedinstvene na crnogorskom tržištu

Dodajte komentar

NLB Banka je od 1. januara 2020. u svoju ponudu uvrstila jedinstvenu uslugu – NLB Asistenciju za pomoć na putu i/ili pomoć u kući. Novi tipovi osiguranja dostupni su u okviru Klasik plus i Zlatnog paketa i to: korisnici Klasik plus paketa mogu da uživaju u prednostima asistencije pomoći na putu, dok korisnici Zlatnog paketa na raspolaganju imaju obije NLB Asistencije.

Uvažavajući potrebe svojih klijenata i tržišta na kom posluje, NLB Banka u kontinuitetu razvija svoju ponudu, fokusirajući se na inovativna i jednostavna rješenja.

Za korisnike NLB Klasik plus paketa, NLB Asistencija obezbjeđuje uslugu pomoć na putu koja obuhvata servisne informacije, uslugu organizacije pomoći na putu u zemlji i prevoza vozila u slučaju kvara ili saobraćajne nezgode na teritoriji Crne Gore. Korisnici Zlatnog paketa u okviru NLB Asistencije iz svog paketa, pored naprednije usluge pomoć na putu na raspolaganju imaju i uslugu pomoć u kući koja obuhvata organizaciju hitne intervencije majstora (vodoinstalater, električar, stolar, bravar) i usluge majstora (bez novčanog limita) za jedan slučaj godišnje. NLB Asistenciju klijenti mogu iskoristiti jednostavno i 24/7 tokom cijele godine, pozivanjem NLB Kontakt centra na broj 19888.

Pored besplatne NLB Asistencije, NLB Banka je za korisnike ova dva paketa obezbijedila dodatne povoljnosti i druge nove usluge. Detaljne informacije o uslugama iz NLB Asistencije i povoljnostima iz paketa dostupne su na www.nlb.me/paket.

Pored novih usluga, korisnicima su i dalje na raspolaganju sve postojeće usluge i benefiti iz paketa – za NLB Klasik plus paket po cijeni od 4.99 EUR i za NLB Zlatni paket po cijeni od 10.99 EUR.

Svi korisnici NLB Asistencije na raspolaganju imaju i dodatne popuste u okviru programa »Cofus osiguran popust«, koji predstavlja najveću regionalnu mreža popusta na više od 500 lokacija u 7 zemalja (Crna Gora, Srbija, Bosna i Hercegovina, Slovenija, Sjeverna Makedonija, Austrija i Grčka). Mrežu partnera u sistemu čine benzinske stanice, prodavnice odjeće, obuće, auto-djelova, sportske opreme, saloni ljepote, zdravstvene ustanove, hoteli, restorani, i brojni drugi trgovci. Više o ovom programu na www.osiguranpopust.com.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *