Kako finansijski preživjeti zimu?

Koliko se radujemo proslavama i odmorima, toliko se već u drugoj polovini januara zapitamo da li su se naše finansije otele kontroli usljed praznične euforije. Pravi je izazov ostati na visini zadatka, bez muke ispuniti sve obaveze i pravilno rasporediti raspoloživa sredstva. Uz dobro planiranje budžeta, početak godine donosi i razmišljanje o ciljevima i djelima koje želimo da ispunimo u vremenu koje nam dolazi. Ulaganje u renoviranje stana, vraćanje dugovanja, novo putovanje ili kupovina nečega što smo već dugo planirali, uvijek se čine kao dobre ideje za čiju realizaciju bi dodatni novac bio koristan.

U takvim danima jednostavno rješenje nije lako naći. Bilo bi odlično ako bismo do potrebnih sredstava došli u kraćem roku, a da plaćanje raspodijelimo na mjesece koji dolaze. Upravo takva ponuda je sada aktuelna u Addiko banci, gdje za kredit od 5.000€ plaćate mjesečnu ratu od 99€. Tu je dodatna prednost što za ovaj kredit nije potreban prenos zarade ni žirant, što je važno za one trenutke kad nam ekstra gotovina dobro dođe i kada nam treba brzo rješenje.

Pored kredita, bez prenosa plate moguće je aplicirati za Addiko Mastercard 3u1 kreditnu karticu koja objedinjuje čak tri funkcije plaćanja u jednoj. Ova jedinstvena kartica pruža priliku izbora one opcije plaćanja koja nam u datom trenutku najviše odgovara: Revolving – odnosno djelimična otplata duga, platite samo minimalni iznos od 5% duga; Kartica na rate – sve transakcije odrađene u zemlji i inostranstvu veće od 25€ mogu se podijeliti na rate (od 2 do 12 rata), bilo da su odrađene na bankomatu ili na POS terminalu u trgovinama; Odložena otplata – beskamatna odložena otplata cjelokupnog duga do 40 dana.

Na ovaj način stvari se čine lakšim, jer mjesečno izdvajamo prihvatljivu sumu za plaćanje rate, dok novac za ono što nam je važno dobijemo odmah.

“Finansijske izazove možemo praktično riješiti kada na tržištu postoji banka koja u pravo vrijeme nudi proizvode uz koje je naš kućni budžet stabilan, a ciljevi dostižni. Dovoljno je da odaberemo kredit ili opciju plaćanja karticom koji su po mjeri naših želja i da krenemo u realizaciju”, navode iz banke.

Check Also

Crnogorsko aktuarsko društvo (CAD) organizuje drugi modul seminara na temu Solventnost

Crnogorsko aktuarsko društvo (CAD) organizuje drugi modul seminara na temu Solventnost II pod pokroviteljstvom Agencije …

One comment

  1. hahaha Zar ima poslije CHF klijenata, da uopšte vjeruju ovoj smiješnoj banci?

    Mada začuđuje da nisu kao Crnogorski Telekom blokirali komentare, jer su njihovi madžioničari targetima i manipulatori indikatorima osjetljivi na stvarni feedback do klijenata, potrošača?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *