Nagrada Ministarstva nauke drugu godinu zaredom uručena kompaniji M:tel

Dodajte komentar

Godišnja nagrada Ministarstva nauke, odnosno strateško partnerstvo i grant od 50 hiljada eura uručeni su juče direktoru kompanije M:tel Vladimiru Lučiću, na svečanom prijemu u Vili Gorica.

Kompanija M:tel je jedini telekomunikacioni operator iz Crne Gore koji je dobio nagradu Ministarstva nauke i to drugu godinu zaredom.

Ovogodišnje nagrade uručivali su premijer Crne Gore Duško Marković i resorna ministarka Sanja Damjanović.

“M:tel je grant dobio za Startup akademiju koja će biti organizovana u M:tel digitalnoj fabrici početkom naredne godine. Otvaramo nove puteve a uvjereni smo da ćemo uz pomoć i podršku Ministarstva nauke uspjeti da okupimo crnogorsku startup zajednicu i da će upravo kroz startup scenu cijeli svijet čuti za Crnu Goru”, piše na Instagram profilu ove kompaije.

Kako navode, kompanija M:tel je jedini operator u regionu koji je investirao u Hub.

“Jer mi imamo viziju. Jer znamo da je nekada trošak najveća investicija. Jer znamo da je investicija u znanje najvredniji kapital. Jer smo sigurni da možemo. Jer smo mi vjesnici nove budućnosti Crne Gore.

M:tel digitalna fabrika je otvorila svoja vrata za vas prije 812 dana. Toliko dana dajemo besplatan coworking prostor. Organizujemo predavanja, radionice, akademije. Sve besplatno. Sve da bi zajednica oživjela, zaživjela i okupila se baš u M:tel digitalnoj fabrici”, saopšteno je iz M:tel-a.

TAGOVI: ,
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *