Aerodromi traže novo rješenje za liniju ka Stokholmu

Dodajte komentar

Aerodromi Crne Gore učiniće sve da obezbijede opstanak avio-linije iz Podgorice ka Stokholmu kroz saradnju sa drugim avio-kompanijama, kazao je izvršni direktor te kompanije Danilo Orlandić.

U razgovoru za portal RTCG on je ovako komentarisao nedavnu informacija da će irska niskotarifna avio-kompanija Ryanair prekinuti letove na veoma frekventnoj liniji Podgorica Stokholm. Takođe je naveo da je takva odluka posljedica kašnjenja isporuke aviona, zbog čega je kompanija udlučila da prekine letove ka glavnim gradom Švedske. On je izrazio uvjerenje da će tri nove linije dogovorene sa kompanijom Ryanair “postići odličan rezultat”

“Čvrsto vjerujemo u pozitivan ishod pregovora sa drugim kompanijama, jer su naši dosadašnji rezultati u razvoju novih tržišta i destinacija to pokazali”, istakao je Orlandić i podsjetio da je Ryanair još ranije najavio ukidanje linije.

On je ukazao da će pratiti dalji razvoj situacije, ali i učiniti sve da putnicima obezbijede opstanak linije ka Stokholmu kroz saradnju sa drugim avio-prevoznikom. Prvi čovjek Aerodroma dodaje da se saradnja s kompanijom Ryanair odvija na obostrano zadovoljstvo od prve linije Podgorica Brisel 2013. godine.

“Danas iz Podgorice saobraćaju ka šest destinacija tokom cijele godine Briselu, Londonu, Berlinu, Stokholmu, Bolonji i Barseloni. Od početka naredne ljetnje sezone saobraćaće na dvije nove linije, za Dablin i Krakov isto tokom cijele godine. Novi sezonski let ka Poljskoj, pored postojećeg ka Vroclavu, biće i ka Poznanju”, najavio je Orlandić.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *