Premium Shopping days u Podgorici 6. i 7. decembra

Modna komora Crne Gore u saradnji sa PREMIUM programom, najpoznatijim kartičnim brendom nastalim u saradnji Crnogorskog Telekoma i Hipotekarne banke, kao i sa Turistickom Organizacijom Podgorice, pripremili su poseban jesenji događaj za korisnike Premium kartice – Premium Shopping days.

Sjajni uslovi kupovine, sa popustima od 15 do 50 odsto, obezbijeđeni su kod preko 40 partnera Premium programa u Podgorici, koji će se održati u petak i subotu, 6. i 7. decembra.

Premium kartica je najpopularnija kartica u Crnoj Gori koju trenutno koristi blizu 32 hiljade klijenata. Premium program ima preko 535 partnera na preko 2000 lokacija na kojima je moguće ostvariti popuste i kupovati na rate. Korisnicima PREMIUM kartice na raspolaganju je mobilna mPremium aplikacija, koja se može preuzeti na Google play i App store, a putem koje se, između ostalog, može saznati na kojim lokacijama u gradu se mogu ostvariti dodatne povoljnosti. Lokacije i partnere Premium Shopping dana možete naći i na sajtu www.premiumprogram.me kao i na društvenim mrežama Facebook i Instagram (@premiumprogram).

Vlasnik Premium kartice postaje se jednostavno i brzo, dovoljno je da se korisnik prijavi u T-Centru, poslovnici Hipotekarne banke ili putem mobilne aplikacije. Premium karticu može dobiti svako ko ima aktivan bilo koji servis Crnogorskog Telekoma ili ko otvori račun u Hipotekarnoj banci (nije neophodno da korisnik prima platu kod Hipotekarne banke).

Check Also

Na novom spisku Centralne banke više blokiranih kompanija

Centralna banka (CBCG) objavila je danas novi spisak preduzeća sa blokiranim računima, na kojem se …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *