Decembar za pamćenje u The Capital Plazi: Koncerti, kuvano vino, hrana i dobar provod

The Capital Plaza centar prepoznat je kao jezgro urbanog življenja i dobrog provoda. S tim u vezi, u atrijumu centra novogodišnji duh okarakterisaće četiri petka u decembru, kroz zanimljive muzičke i gastronomske programe.

Svakog petka tokom posljednjeg mjeseca 2019. godine od 15:00 do 18:00h u atrijumu The Capital Plaza centra posjetioci će moći da uživaju u raznim koncertima popularne muzike.

„Praznična atmosfera u decembru započeće u petak 6.12. nastupom Marka Prentića i Milana Vujovića. Drugi petak u decembru 12.12. rezervisan je za Jovanu Ćupić i bend. 20.12. nastupiće Baranka Tea Šufta sa bendom, dok će posljednji petak ove godine 27.12. biti rezervisan za dobar provod uz Milu Nikić i DJ pratnju. Svi koncerti biće organizovani od 15:00h do 18:00h u atrijumu The Capital Plaza centra. U slučaju nepovoljnih vremenskih uslova, programi će se realizovati na nivou -1 našeg centra“, kazala je Marina Knežević, menadžerka za marketing i događaje The Caital Plaza centra.

Pored koncerata, svi posjetioci će biti u prilici da uživaju u piću i delicijama koje pripremaju The Living Room Lounge & Dining, Restaurant & Bar Elit. Za savršeno upakovane i ukusne slatkiše biće zadužena kompanija Adore.

„Tokom privih sat vremena prvog programa 6.12., tačnije od 15:00h do 16:00h restorani The Living Room i Elit svim posjetiocima nudiće besplatno kuvano vino, kako bi zagrijali atmosferu novogodišnjih praznika“, zaključila je Knežević.

Iz The Capital Plaza centra svim sugrađanima upućuju poziv da posjete centar, uživaju u sadržajima i na kvalitetan način provedu novogodišnje praznike.

Za sve dodatne informacije i programe posjetite Instagram i Facebook stranicu The Capital Plaza centra, a budite slobodni da se obratite The Capital Plaza timu pozivom na broj 020 234 077, ili putem mail-a [email protected].

Check Also

Početak škole uz poklon popust NLB Banke na online kupovinu NLB Visa karticama

Za spreman početak školske godine, NLB Banka će za svaku kupovinu NLB Visa karticama, na …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *