10GB interneta za sve mobilne korisnike i otvoreni svi kanali za kablovske korisnike

Kako je promjena jedina konstanta savremenog života, tako smo se i mi vremenom mijenjali. Prilagođavali smo se novim trendovima, gradeći kvalitetnu kablovsku mrežu, investirajući u mobilnu i ulažući u digitalizaciju. Ostvarili smo više od pola miliona prijateljstava! Zahvalni na tome u susret novogodišnjim praznicima kompanija MTEL svim mobilnim korisnicima poklanja 10 GB Interneta, a svim kablovskim otvorene sve kanale.

“Svi prepaid i postpaid korisnici mogu besplatno aktivirati ponudu, slanjem SMS-a ,,POKLON“ na broj 14555, tokom promotivnog perioda do 31.01.2020. Poklon resursi mogu biti aktivirani samo jednom i ne važe u romingu. Dobijene internet resurse korisnik može da koristi do 31.01.2020.”, precizirali sui z MTEL-a.

Kablovskim korisnicima m:tel će tokom promotivnog perioda do 31.01.2020. omogućiti pristup svim kanalima bez posebne aktivacije, osim za HBO i Zadruga pakete, za koje je potrebno izvršiti aktivaciju pozivom na broj 1600, putem aplikacije Moj mtel ili prijavom na portal Moj mtel, na linku moj.mtel.me.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

Check Also

Srbija radi na zakonu o kriptovalutama

U Srbiji je počela izrada nacrta zakona o kriptovalutama koji treba da uredi tu oblast …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *