Počela izgradnja Voli centra u Danilovgradu

Dodajte komentar

Postavljanjem kamena temeljca je otpočeta gradnja Voli centra u Danilovgradu. Gradnja kompleksa će se razvijati u dvije faze, na ukupnoj parceli površine 21.063m2. U prvoj fazi, planirana je gradnja hipermarketa, koji će se prostirati na površini od 3.550m2. Hipermarket će predstavljati spoj inovativnih tehnoloških rješenja, tradicionalno bogate ponude uz najpovoljnije cijene na tržištu.

“Sigurni smo da će zadovoljiti sve potrebe potrošača svih kategorija, imajući u vidu da će u njemu, osim Volijeve standardne ponude prehrambenih i neprehrambenih artikala, biti implementiran naš novi Take&go koncept pod nazivom IzVOLIte. Potrošačima će biti na raspolaganju 300 parking mjesta”, navode iz kompanije.

Druga faza Volijevog centra će objediniti benzinsku pumpu i kondo hotel koji će sačinjavati apartmani u privatnom vlasništvu, sa servisom i uslugom, kao i mogućnošću iznajmljivanja. Kompletna investicija će dostići cifru od osam miliona eura, od čega je prva faza četiri miliona eura.

“Imajući u vidu ponudu i uslugu, kao i sve druge visoko profilisane standarde koje naša kompanija prati u svim segmentima, kao i frekventnost i poziciju lokacije, sigurni smo da će dati značajan doprinos unapređenju turističke ponude danilovgradske opštine, sa posebnim akcentom na tranzitni i vjerski turizam. Pored toga, ostvariće pozitivan uticaj i na domaće stanovništvo, sa aspekta otvaranja novih radnih mjesta i značajnog unapređenja i podizanja nivoa kvaliteta života, a ono što mi u kompaniji Voli smatramo posebno važnim je to što će u našem novom objektu svoje zaposlenje naći oko 120 stanovnika Danilovgrada i okoline, 80 u hipermarketu i 40 u pratećim sadržajima”, navode iz Volija.

Kako odaju, Voli Centar u Danilovgradu na najljepši način predstavlja korak dalje u razvojnoj strategiji kompanije, koja osim proširivanja poslovnih aktivnosti podrzumijeva odgovornost i unapređenje kvaliteta život lokalne zajednice, zaposlenih, svih ljudi koji čine kompaniju Voli.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *