Predstavljen program 18. PRO PR konferencije

Dodajte komentar

Danas je predstavljen program 18. po redu PRO PR konferencije. PRO PR konferencija je međunarodna i specijalizovana konferencija za područje odnosa s javnošću koja će se sljedeće godine održati u Sloveniji, tačnije u Podčetrtku u Termama Olimia od 18. do 21.3.2020.

„Networking in motion“ je moto konferencije na kojoj se očekuje, kao i prethodnih godina, oko 200 učesnika iz zemalja Jugoistočne Evrope. Svoj dolazak najavio je Rob Morbin, generalni direktor Međunarodne organizacije konsultanata iz područja komunikacija (International Communications Consultancy Organisation – ICCO).

Učesnici konferencije imaće priliku da čuju 23 predavanja i da učestvuju u radu tri radionice i jednom panelu. Među ostalima, na konferenciji će govoriti i Carlos Chaguaceda, direktor komunikacija Prado muzeja koji ove godine godine obilježava 200 godina postojanja, Martin Nesirky, direktor informativne službe Kancelarije Ujedinjenih naroda, Ingmar Rentzhog, direktor organizacije WeDontHaveTime iz Švedske kao i  Gerry McCusker, osnivač Trans-media crisis simulation technology.

“Posebno smo ponosni što će konferenciju, u svojstvu pokrovitelja, podržati Slovenačko udruženje za odnose s javnostima (PRSS), ali i Međunarodno udruženje za odnose s javnošću (IPRA), koje je ekskluzivno odlučilo da bude  pokrovitelj ove konferencije kao jedinog takvog događaja u regiji”, saopštili su organizatori.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *