Budi muškarac, preuzmi odgovornost za svoje zdravlje

Dodajte komentar

Udruženim snagama, UNIQA i The Capital Plaza nastavljaju sa društveno odgovornim aktivnostima.

U Hard Rock Caffe-u 27.novembra u 16h biće organizovano oblježavanja “movembra” sa ciljem da se utiče na podizanje svijesti o karcinomu prostate, karcinomu testisa, kao i o mentalnom zdravlju muškaraca.

Uz slogan “Budi muškarac, preuzmi odgovornost za svoje zdravlje”, UNIQA i The Capital Plaza pozivaju sve pripadnike jačeg pola da prisustvuju otvorenom predavanje o značaju preventivnih pregleda koje će održati Dr. Vladimir Brajović, urolog i stručni konsultant poliklinike “Rezidencija Zdravlja Kerber”.

U drugom dijelu programa biće organizovano takmičenje “Prva brada Podgorice grada”.

U pitanju je takmičenje koje se po drugi put organizuje u Podgorici, zahvaljujući frizerskom studiju Zoran i Barber shop-u, a pravo na učešće imaju svi oni koji su posvećeni njegovanju i ukrašavanju brada i “ukrasa muškog lica” – brkova.

Movember obuhvata razne inicijative koje pokreću dijalog o muškom zdravlju, ali najpopularnija i najraširenija je definitivno – puštanje brkova! Podsticanjem muškaraca da u mjesecu novembru puste brkove i preuzmu odgovornost za svoje zdravlje, kao i zdravlje svojih prijatelja i članova porodice, Movember je zaživio i u Crnoj Gori, te svake godine ima sve više i više onih koji učestvuju u ovoj kampanji.

Učesnike takmičenja “Prva brada Podgorice grada” očekuje vrijedne nagrade koje će se dodjeljivati u nekoliko disciplinskih kategorija i to:

  • Najduža brada
  • Najduži brkovi
  • Kocka brada
  • Najbolji stajling
  • Prva brada Podgorice grada

U žiriju će se naći ljudi koji godinama unazad važe za sam krem u “barber” svijetu: Alen Demirović, Ivan Vukčević, Davor Pejović, Viktor Vukadinović, Darko Knežević.

Oslanjajući se na skoro nepogrešiv ženski senzibilitet i prirodnu sklonost za vizuelnu umjetnost, ženski žiri u sastavu: Smiljka Miličković, Maja Popović, Seka Martinović, Marija Božović, Tatjana Vuksanović izrabraće najljepšu tj. “Prvu bradu Podgorice grada” i dodijeliti glavnu nagradu. 

Bilo da želite poprati predavanje ili uzeti učešće u takmičenju “Prva brada Podgorica grada” popunite prijavu na zvaničnom sajtu UNIQA osiguranja: www.uniqa.me

Prijave za učešće na događaj su otvorene do 27.novembra do 12h.

BUDI MUŠKARAC, PREUZMI ODGOVORNOST ZA SVOJE ZDRAVLJE!

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *