CKB i Podgorička banka donirale televizijsku opremu JU Zavodu “Komanski most”

Dodajte komentar

Crnogorska komercijalna banka (CKB) i Podgorička banka, članice OTP Grupe, još jednom su potvrdile svoju namjeru da dugoročnim društveno odgovornim djelovanjem utiču na poboljšanje uslova života i rada u našoj zajednici.

Zahvaljujući njihovoj ovogodišnjoj vrijednoj donaciji, sobe u kojima borave korisnici usluga JU Zavod „Komanski most“ u Podgorici opremljene su televizijskom opremom.

„Naše je nastojanje da, kao društveno odgovorne kompanije, pokažemo kontinuitet brige prema članovima našeg društva i zajednici u cjelini. Zajedničkom donacijom želimo da doprinesemo boljem i prijatnijem boravku u ovom ambijentu, svim licima kojima su neophodne usluge ovog Zavoda. Drago nam je što smo i ove godine bili u prilici da izađemo u susret njihovim potrebama i što je donacija istovremeno i svojevrstan poklon povodom njihovog jubileja – 43 godine postojanja“, izjavila je Maja Vukčević, direktorka Kabineta Glavnog izvršnog direktora i Direkcije za upravljanje ljudskim resursima CKB banke.

U pratnji direktora ustanove, gospodina Vaselja Dušaja, predstavnici banaka obišli su smještajne kapacitete i upoznali se sa planovima njihovog daljeg rada.

Direktor Dušaj zahvalio je bankama na vrijednoj donaciji:

„Donacija CKB i Podgoričke banke je od velikog značaja za našu ustanovu. Mi veoma cijenimo svako nastojanje ovih banaka da nam pomognu bilo novčano ili materijalnom donacijom, a posebno smo zahvalni što je inicijativa za ovu donaciju potekla upravo od njih.“

Djelatnost JU Zavoda „Komanski most“ obuhvata zbrinjavanje, obrazovanje, radno-okupaciono angažovanje i zdravstvenu zaštitu lica sa posebnim potrebama.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *