Održivost brenda u digitalnom eko-sistemu

Dodajte komentar

Kako da izbjegnem da budem ignorisan ili, još bolje, kako da zaslužim da budem izabran u digitalnom eko-sistemu, pretrpanom raznovrsim informacijama?

 U srijedu 6. novembra, u hotelu Hilton Podgorica, Lazar Džamić je održao seminar pod nazivom  ,,Građenje brenda u svijetu lakog ignorisanja – od prekidanja oglasima do željenosti contenta”. Seminar je održan u okviru Podgričke edukativne jeseni, godišnjeg događaja koji je pokrenula agencija BI Communication iz Podgorice, uz podršku Ministarstva nauke, kompanije Telemach i Yellow Eventa. Cilj ove edukacije je da obezbijedi gostovanja izvrsnih predavača koji će crnogorskoj zainteresovanoj javnosti omogućiti usvajanje kumuliranih višeslojnih znanja o aktuelnim kretanjima i trendovima u komunikacijama, marketingu, menadžmentu, bisnisu, tržištu, digitalnom poslovanju.

Lazar Džamić jedan je od vodećih digitalnih stratega u svijetu, predavač na katedri za digitalni marketing na Fakultetu za medije i komunikacije Singidunum univerziteta, pisac i bivši šef za brend planiranje u evropskoj centrali kompanije Google. Specijalista je za digitalni trening i jedan od prvih digitalnih predavača na IDM-u (Institute of Direct Marketing). Ovo je njegov prvi cjelodnevni seminar otvorenog tipa u Crnoj Gori.

Na seminaru bilo je riječi o pravcima trasnormisanja i nadograđivanja osnovnih postulata marketinga u aktuelnim tržišnim uslovima, načinima održavanja pažnje u digitalnom eko sistemu, te konkretnim, praktičnim savjetima zainteresovanim polaznicima. Kako da izbjegnem da budem ignorisan ili, još bolje, kako da zaslužim da budem izabran u digitalnom eko-sistemu, pretrpanom raznovrsim informacijama, pitanja su koja muče sve marketare i na koja su dobili sveobuhvatne odgovore na ovom seminaru.

Cjelodnevnoj edukaciji prisustvovali su istaknuti predstavnici najboljih crnogorskih banaka, osiguravajućih društava, mobilnih operatora, hotelskih grupa, energetskih tržišnih lidera, agencija za marketing komunikacije i posredovanje, državne i lokalne uprave, kao i pojedinci koji se samosatalno bave tržišnim komunikacijama.

“Smatramo da je Podgorici i Crnoj Gori dragocjeno učiniti dostupnim znanja istinskih znalaca i eksperata sa relevantinim profesionalnim biografijama, jer samo proširivanjem ličnih granica možemo uvećati znanje struke, a time i nivo profesionalnog i etičkog poslovanja industrije i cjelokupne biznis zajednice”, kazala je Ljiljana Burzan Nikolić, izvršna direktorica agencije BI Communication.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *