Luštica Bay najbolji rezidencijalni projekat

Projekat izgradnje novog grada Luštica Bay dobitnik je renomirane Evropske nagrade za nekretnine kao najbolji rezidencijalni projekat a kompanija je dobila i priznanje za najbolji vebsajt u kategoriji razvojnih projekata u Evropi.

Kako je saopšteno iz kompanije, odluku o nagradama donio je žiri koga čini više od 80 svjetskih stručnjaka iz oblasti nekretnina, a ocjenjivanje je fokusirano na dizajn, kvalitet, uslugu, inovativnost, originalnost i posvećenost održivosti, čime se posebno istakao projekat Luštica Bay.

“Na ceremoniji proglašenja nagrada Crna Gora je predstavljena kao najbrže rastuća turistička destinacija sa velikim investicionim potencijalom u oblasti nekretnina u čemu se posebno ističe projekat Luštica Bay. Posebno smo ponosni na činjenicu da je žiri prepoznao i naše napore na promociji projekta i uopšte Crne Gore kao destinacije putem digitalnih medija, pa je Luštica Bay nagrađena i u tom segmentu“, saopštila je Slavica Milić, marketing menadžerka u Luštici Development.

Evropska nagrada za nekretnine jedan je od najpriznatijih i najprestižnijih programa ove vrste i svjetski priznato odličje izvrsnosti za koje se u svakom ciklusu nadmeću brojni razvojni projekti, nautičke marine i rezidencijalni projekti.

Check Also

Osnivači Googlea od maja ove godine prodali dionice vrijedne više od milijardu dolara

Osnivači Googlea i suvlasnici kompanije Alphabet Larry Page i Sergey Brin su od maja ove …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *