iPhone 11, iPhone 11 Pro i iPhone 11 Pro Max od danas u ponudi Telekoma

Korisnici Crnogorskog Telekoma od danas mogu rezervisati onlajn najnovije modele Apple pametnih telefona – iPhone 11 Pro i iPhone 11 Pro Max, novu liniju uređaja sa naprednim performansama, kao i novi iPhone 11 sa dvije kamere.

Premium modeli iPhone 11 Pro i iPhone 11 Pro Max donose trostruku kameru na poleđini (dodatna kamera je 12MP širokougaona), jednu više od modela iPhone 11. Treća kamera omogućava dodatno zumiranje, a postoji i novi kamera mod, Deep Fusion, koji kreira devet fotografija sa sve tri kamere, i spaja ih u jednu fotografiju visokog kvaliteta. Uz to, tu su i noćno fotografisanje i slow-motion selfiji, dok aplikacija Filmic Pro omogućava istovremeno snimanje prednjom i kamerama na poleđini.

Premium modeli dolaze u dvije veličine ekrana – 5.8 inča za iPhone 11 Pro i 6.5 inča za iPhone 11 Pro Max. Novi displeji, navodi Apple, troše za 15% manje baterije nego ranije, a imaju HDR i Dolby Vision kompatibilnost. Iz ove kompanije navode i da iPhone 11 Pro nudi četiri sata više baterije u odnosu na iPhone XS, dok iPhone 11 Pro Max nudi čak pet sati duže trajanje baterije.

Rezervacija, napominju iz Telekoma, počinje danas, a nova linija iPhone uređaja će u T-Centrima biti dostupna od 25. oktobra.

Za više informacija o novim uređajima iPhone 11, iPhone 11 Pro i iPhone 11 Pro Max, i načinima rezervacije posjetite www.telekom.me

Check Also

Ziraat bank Montenegro AD zapošljava: Rukovodilac za upravljanje sredstvima i odnosima sa finansijskim institucijama

Ziraat bank Montenegro AD raspisuje oglas za poziciju: Rukovodilac (M/Ž) za  upravljanje sredstvima i odnosima …

Leave a Reply

Your email address will not be published.