NLB prodaje bečićki hotel „Tara“

NLB DD Ljubljana i NLB Intefinanz AG Cirih, kao jedini vlasnici preduzeća „Tara Hotel“ doo Budva, objavili su javni poziv svim zainteresovanim da dostave neobavezujuće ponude za kupovinu 100% vlasničkog udjela u toj firmi.

Ovo je samo prvi poziv, a prodavac će, bez obaveze prema ponuđačima, po prijemu neobavezujućih ponuda odlučiti o daljem koracima prodaje, te na koji način će nastaviti sa pozivom za prikupljanje obavezujućih ponuda.

Društvo „Tara Hotel“ doo je članica NLB Grupe i kako se navodi u Centralnom registru privrednih subjekata (CRPS), u firmi 86,05 odsto osnivačkog kapitala ima švajcarska banka NLB Intefinanz AG, 12,71 odsto ima NLB DD Ljubljana, a crnogorska podružnica NLB Banka ima 1,24 odsto.

„Tara Hotel“ doo u cjelosti je vlasnik nekretnina (1/1) koje su predmet prodaje, a koje predstavljaju opremljen hotel s pripadajućim zemljištem, u Bečićima, Budva, Crna Gora, sa podacima upisanim u Listovima nepokretnosti, kako slijedi:

Na ekskluzivnim parcelama koje se nude na prodaju se nalaze Hotel Tara i Vile Magnolija.

Hotel Tara je izgrađen 1970.godine, a rekonstruisan u periodu 2008-2012., kapaciteta 227 soba sa 512 kreveta, i strukturom koja sadrži 144 dvokrevetne, 54 trokrevetnih soba, 28 apartmana i 1 VIP apartman. Kategorisan je sa 4 zvjezdice i ima SPA centar.

Na drugoj parceli veličine 9,5 hiljada kvadrata se nalazi 10 vila Magnolija, sa 68 soba (56 dvokrevetnih i 12 apartmana), ukupnog kapaciteta 174 kreveta.

Po novoj planskoj dokumentaciji, ove vile mogu biti porušene i izgrađen objekat visine o 5 spratova sa maksimalno novoizgrađenih 31 hiljadu kvadratnih metara prostora (bez podruma i garaža).

Ponude se šalju isključivo preporučenom poštom, najkasnije do 11.10.2019. godine, a više detalja možete pogledati na LINKU.

Check Also

Deseta prodaja imovine bivše fabrike Radoje Dakić

Stečajni upravnik Mladen Marković oglasio je desetu prodaju imovine bivše fabrike Radoje Dakić. Na prodaji …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *