Podgorička banka uručila ključeve automobila dobitnici glavne nagrade

Dodajte komentar

U upravnoj zgradi Podgoričke banke, članice OTP Grupe, dobitnici nagrade u nagradnoj igri „VISA karticom kupi i novi auto pokupi“, Stani Marović iz Podgorice, uručeni su ključevi automobila Toyota Corolla.

Stana Marović imala je najviše sreće u upravo završenoj nagradnoj igri i nije krila svoje iznenađenje i zadovoljstvo što je baš ona dobitnica: „ Veoma sam srećna i zadovoljna što sam dobila ovu nagradu jer redovno koristim VISA karticu Podgoričke banke. Moram priznati da sam bila prijatno iznenađena kada su mi saopštili da sam baš ja dobitnica automobila. Zahvaljujem banci na ovoj nagradi i želim im mnogo sreće i uspjeha u daljem radu.

Nagradna igra „VISA karticom kupi i novi auto pokupi“ trajala je tokom jula i avgusta a pravo učešća imali su svi korisnici VISA Electron/Debit, VISA Classic i Visa Gold kartica izdatih od strane banke koji su tokom trajanja nagradne igre napravili barem jednu transakciju, u iznosu od najmanje 5€, na prodajnim mjestima u Crnoj Gori i inostranstvu, kao i putem interneta. Nakon svake tri obavljene transakcije, bilo kojom od navedenih VISA kartica, povećavala se šansa za osvajanje nagrade.

Kao i ranijim akcijama, tako i ovom nagradnom igrom, Podgorička banka željela je da nagradi lojalnost korisnika kartica banke i da još jednom ukaže na prednosti i lakoću njihovog korišćenja.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *