Septembar u CentreVille Hotel & Experiences i The Living Room Podgorica

Dodajte komentar

CentreVille Hotel & Experiences i The Living Room u Podgorici predstavljaju septembarski kalendar događaja i najavljuju kvalitetnu zabavu uz mnoštvo primamljivih promocija.

MUNDOBASKET U DNEVNOJ SOBI

Od 31. avgusta do 15. septembra The Living Room je omogućio svojim posjetiocima da tokom pauze za doručak ili ručak bodre domaću reprezentaciju koja je prvi učesnica Svjetskog prvenstva u košarci. Ovogodišnji domaćin je Kina, a utakmice će se igrati u osam gradova. Umjesto dosadašnje 24, ove godine će učestvovati 32 najbolje svjetske reprezentacije. Reprezentacija Crne Gore će igrati u grupi sa Grčkom, Brazilom i Novim Zelandom u gradu Nanking.

DORUČAK ZA 5!

CentreVille Hotel & Experiences se trudi da iz dana u dan nastavi da usrećuje svoje goste, koji će do posljednjeg dana septembra imati priliku da uživaju u doručku uparenim sa đusom i kafom. Bilo da su to poširana jaja ili TLR doručak, cijena ostaje ista. Prilično je jednostavno: doručak, đus i kafa za 5€.
Ponuda će biti aktuelna svakog dana u mjesecu od 8h-12h u The Living Room-u.

BIZNIS RUČAK

The Living Room će i ovog mjeseca biti mjesto na kojem će se ručati perfektno. Naime, ova ponuda se razlikuje od prethodne jer će od prvog do posljednjeg dana septembra gosti biti u prilici da uživaju u raznovrsnom izboru dnevnih jela uparenih sa salatom i sokom za samo 7€. Pauza za ručak nije nikad zvučala ukusnije! Ponuda će biti aktuelna svakog dana u mjesecu od 11h-14h u The Living Room-u.

KOKTEL INFUZIJE

U susret septembru koji je u Podgorici uvijek okarakterisan kao nastavak ljeta, ekipa hotela CentreVille je odlučila da nastavi da osvježava svoje posjetioce. Zaslužni za to će biti dva koktela sa ljetnjeg menija Summer Infusions koji je početkom juna predstavljen u omiljenoj dnevnoj sobi, a to su Mango Vanilla i Coco White – ljetnje infuzije sa voćnim notama. Kokteli će biti na promociji svakog dana u mjesecu po cijeni od 3,5€.

VIKEND PREPORUKA

Da bi i vikende učinili još više zanimljivim, još jedan koktel sa liste lounge bar-a The Living Room će biti zadužen za dobro raspoloženje petkom i subotom.  Po cijeni od 4,5€ koktel Sparkling Garden će se služiti svakog vikenda u septembru. Posebna aroma likera od zove u kombinaciji sa sokom od ananasa i šampanjcem biće sigurno jedan od razloga zašto će se tokom vikenda u The Living Room-u tražiti mjesto više.

Za sve dodatne informacije o posebnim ponudama i aktuelnostima, budite slobodni da se obratite hotelu na adresu [email protected], putem telefona +382 20 684 000, a više informacija o ponudama potražite na facebook i instagram stranici hotela CentreVille, kao i na facebook i instagram stranici lounge bara The Living Room.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *