Milioniti putnik na Aerodromu Tivat

Ivan Dumezić, ovogodišnji je milioniti putnik na Aerodromu Tivat. On je avionom Montenegro airlinesa otputovao u Pariz gdje inače živi.

“Baš sam se iznenadio. Posebno jer obično putujem preko Aerodroma Podgorica. Često dolazim u svoju Crnu Goru iako cio život živim u Francuskoj. Hvala Aerodromima Crne Gore i želim vam puno sreće u radu u narednom periodu“, kazao je Dumezić.

Uspostavljanje novih aviolinija i rad na povećanju avio dostupnosti, rezultiralo je da jubilarnog putnika u tivatskoj vazdušnoj luci dočekamo 12 dana ranije nego prošle godine.

Dumeziću je prvi čestitao izvršni direktor Aerodroma Crne gore Danilo Orlandić.

“Veliki trud i rad se isplatio. Posebno mi je zadovoljstvo da milionitog putnika vidim na Terminalu 2, jer da ga nijesmo izgradili, ne bismo mogli da izguramo ovu ljetnju sezonu. Prije dvije godine smo prvi put dočekali milionitog putnika i to krajem septembra, ove godine imamo to zadovoljstvo u avgustu i to govori koliki je rast prometa putnika i aviona. Nastavljamo istim tempom i do kraja godine očekujemo preko 2,6 miliona putnika na naša oba aerodroma. Takve brojke govore da su ocjene o neuspješnoj sezonu apsolutno neutemeljene.“ Ivan Dumezić bio je na odmoru, a u Crnu Goru dolazi nekoliko puta godišnje”, kazao je Orlandić.

Check Also

Do kraja godine biće obrađeno svih 51.000 zahtjeva za legalizaciju

Od podnijetih 51.000 zahtjeva za legalizaciju bespravno podignutih objekata do sadaje obrađeno 31.000. Preostalih dvadeset …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *