UNIQA kreirala nove pakete osiguranja za turiste, sa još atraktivnijim povoljnostima

Dodajte komentar

Kako bi boravak u Crnoj Gori bio potpuno bezbrižan, a upoznavanje naše države i njenih kulturnih i istorijskih vrijednosti, uživanje u gastronomiji, zabavi, bilo još pristupačnije turistima, UNIQA je prošle godine lansirala novi proizvod na tržištu osiguranja u Crnoj Gori – UNIQA Montenegro Holiday Card.

Kupovinom ove turističke kartice, u zavisnosti od izabranog paketa, turisti dobijaju različita osiguravajuća pokrića tokom boravka u Crnoj Gori (zdravstvenu zaštitu, turističku asistenciju 24/7, pomoć na putu) ali i popuste u širokoj mreži partnera: u hotelima i restoranima, prodavnicama, apotekama, na ulaznice u muzeje, pozorišta, ali i popuste na druge sadržaje: kite-surfing školu, zip line, rafting, na ulaznice u aqua i avanturističke parkove itd.

Turistička kartica se može kupiti online na UNIQA web shop-u: https://holidaycard.uniqa.me/ a od nedavno se može aktivirati i preko Telekom turističke pripejd kartice.

Naime, UNIQA je u saradnji sa strateškim partnerima na projektu – S&T i Crnogorski Telekom, razvila prvo digitalno rješenje koje turistima u Crnoj Gori omogućava jednostavnu aktivaciju polise osiguranja preko mobilnog telefona.

Korisnici Telekom turističkog pripejd paketa imaju mogućnost da aktiviraju UNIQA Montenegro Holiday Card, Standard paket za 5 odnosno 10 dana, slanjem SMS poruke na broj 14606, nakon čega korisniku na mobilni telefon stiže personalizovana polisa UNIQA osiguranja. Osim mogućnosti da kupe osiguranje, Telekom turističkih pripejd paketi korisnicima donose i do 1.500 GB interneta validnih do 35 dana, za surfovanje u provjereno najbržoj mreži u Crnoj Gori.

Istovremeno, aktivacijom UNIQA Montenegro Holiday Carda korisnici Telekom turističkog pripejda su u prilici da dobiju zdravstvenu zaštitu u slučaju potrebe za medicinskom pomoći, do sume osiguranja u iznosu od 1.000 eura u najboljim privatnim klinikama u Crnoj Gori, kao i 24-časovnu turističku asistenciju koja podrazumijeva turističke informacije, rezervacije avio karata, ulaznica, organizaciju rent-a-car usluga, organizaciju prevodilačkih i pravnih usluga u hitnim situacijama. Ova nestandardna polisa osiguranja je i ulaznica u svijet povoljnosti, pa korisnike očekuju popusti u širokoj mreži UNIQA partnera.

Kako bi kartica bila još pristupačnija turistima od danas, UNIQA Montenegro Holiday Card se može kupiti i na graničnim prelazima.

UNIQA Crna Gora je za ovaj prodajni kanal kreirala malo drugačiju ponudu.

U pitanju je sedmodnevni paket osiguranja po cijeni od 7,43 EUR uz koji turisti, pored osiguranja i već pomenutih popusta, dobijaju poklon Telekom pripejd SIM karticu

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *