Kotor drugi na listi najatraktivnijih destinacija za putovanje kruzerima

Dodajte komentar

Ocjenama korisnika usluga kompanija koje organizuju putovanja kruzerima Kotor se našao na drugom mjestu, odmah nakon Venecije, zvanično je saopštio je tim vodećeg svjetskog sajta za ocjenu ove vrste putovanja Cruise Critic, koji svakog mjeseca posjeti više od šest miliona ljudi.

Iz Turističke organizacije Kotora podsjećaju da je zauzimanje drugog mjesta na listi važećoj za 2019. godinu najbolji plasman Kotora u istoriji ovog ocjenjivanja, s obzirom na to da je do sada najbolji rezultat dostigao prošle godine, kada se našao na trećem mjestu.

„Korisnici usluga kompanija koje organizuju putovanja kruzerom ocjenjivali su grad iz različitih aspekata, a od ukupno 722 ocjene, čak 573 ukazuju na to da je iskustvo putnika tokom boravka u Kotoru bilo odlično, 210 veoma dobro, 55 prosječno, 13 slabo i 14 loše“, istakli su iz TO Kotor.

Oni navode da su u komentarima kao obrazloženje odličnih ocjena posjetioci Kotora naveli su da su oduševljeni istorijskim jezgrom grada, lučkim uslugama i pogledom sa gradskih zidina, a neki su, kako ističu iz kotorske turističke organizacije, ovo nazvali najboljim porodičnim putovanjem u životu.

Prvoplasirana na listi destinacija na istoku Mediterana i dalje je Venecija, a nakon drugoplasiranog Kotora slijede Dubrovnik, Split i Rodos.

TAGOVI: ,
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *