Stečajna uprava prodaje imovinu Atlas banke

Stečajna uprava oglasila je juče novu prodaju imovine Atlas banke. Predmet javnog nadmetanja su nekretnine Atlas banke u Podgorici u Ulici Stanka Dragojevića, za koje je početna cijena 1.988.500 eura. Ovlašćeno lice za prodaju nepokretnosti je advokat Zorica Đukanović.

Na prodaju je oglašena i imovina te banke u Opštini Bar, za koju je određena početna cijena od 785.000 eura. U novom oglasu se navodi da je za učešće na nadmetanju obavezan depozit od deset odsto početne cijene 198.850 eura, za nekretnine koje se nalaze u Podgorici.

Sa druge strane, obavezni depozit za nekretnine u Baru, među kojima je i hotel, određen je iznos od 78.500 eura.
Stečajni upravnik Atlas banke sredinom maja ove godine raspisao je takođe oglas o prodaji nepokretnosti od ukupno 5.788 kvadratau vlasništvu ove banke poslovne zgrade, poslovni prostori, zemljište, garažna mjesta u Ulici Stanka Dragojevića i Kapital plaza po ukupnoj početnoj cijeni od 10,6 miliona eura.

Na prodaju je tada ponuđeno zemljište od 434 kvadrata pod zgradom 400 kvadrata i 34 kvadrata dvorišta, potom poslovna zgrada u vanprivredi ukupne površine 828 kvadrata sa podrumom i potkrovljem. Od ukupne površine poslovni prostori su 3.935 kvadrata izgrađeni u “sivoj fazi”, a 50 garažnih mjesta su ukupne površine 591 kvadrat koji su potpuno završeni. Uslov za nadmetanje i tada je bila uplata depozita od 864.700 eura.

Izvor: Dan

Check Also

Od 19. jula počinju letovi između Luksmeburga i Crne Gore

Od 19. jula počinju letovi između Luksemburga i Tivta, saopšteno je iz Aerodroma Crne Gore …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *