Aman na Svetom Stefanu među pet najboljih hotela za ljubitelje umjetnosti

Hotel “Aman” na Svetom Stefanu, ove godine, uvršten je među pet najboljih svjetskih hotela za ljubitelje umjetnosti, piše Money week, najprodavaniji finansijski magazin u Ujedinjenom Kraljevstvu.

“‘Glavu gore ljubitelji umjetnosti’, kaže Šon Njusom iz Sandej Tajmsa.

“Ovog jula. Aman na Svetom Stefanu domaćin je atraktivne umjetničke izložbe u kojoj će biti predstavljeni radovi Pikasa, Miroa,  Čagalja i Vorhola. Karte za dvoje koštaju 1.457 funti, ne baš karte, već sobe. Mjesto je luksuzno odmaralište gdje mali broj gostiju može da vidi izložbu. Izložba traje do sredine avgusta”, navodi Money week

Magazin dodaje da će izložba biti “šlag na torti” za obnovu ovog izvarednog 500 godina starog ostrva, na kojem je organizovano i vjenčanje tenisera Novaka Đokovića, a koje su posjetili i Robert De Niro i Dejvid Bekam.

“Boravak ovdje nije jeftin, ali budite uvjereni – ‘u ovom uspavanom kutku Balkana, Aman je stvorio remek-djelo koje umiruje dušu’”, ističe Money week.

Pored Amana, lljubiteljima umjetnosti preporučuju i zamak The Domaine des Etangs u Francuskoj, The Peninsula u Hongkongu, 21c Museum hotel u Sinsinatiju i Fife Arms u škotskom Aberdinširu.

Check Also

Zaposleni Telekoma učestvovali u čišćenju obale Morače

Volonteri Crnogorskog Telekoma učestvovali su danas u akciji čišćenja obale Morače, koju je povodom Međunarodnog …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *