Telekom: Najjeftiniji pozivi prema mobilnim mrežama u Crnoj Gori

Dodajte komentar

Posljednjih godina fiksni telefon nam je uglavnom potreban za internet i TV servise, dok se u medijima uglavnom priča o mobilnim uslugama. Fiksni koristimo da se čujemo sa roditeljima ili rođacima, kada treba prijaviti neki kvar, ili za duže razgovore sa prijateljima – da se iskoriste besplatni minuti. Navikli smo da sa fiksnog ne pozivamo mobilne brojeve jer je to, uvjereni smo, užasno skupo. Ipak, više nije tako.

Crnogorski Telekom od početka mjeseca primjenjuje nove tarife u fiksnoj telefoniji, niže od 10 do 19 odsto. Tako se pozivi sa fiksnog ka mobilnim brojevima u zemlji kreću od 3,5 centa po minutu, a pozivi ka fiksnim brojevima, lokalni i međugradski, već od 1 centa.

To znači da sada sa fiksnog možete pozivati mobilni broj bez ikakve bojazni od velikih računa. Padaju u vodu sve prethodne zabrane, jer najniža cijena poziva sa fiksne ka svim mobilnim mrežama u Crnoj Gori upravo je iz Telekom mreže.

“Paket sniženja u fiksnoj Telekom mreži, koji su na snazi od 1. juna, podrazumijeva i niže cijene lokalnih i međugradskih poziva, kao i poziva prema drugim fiksnim i mobilnim mrežama u Crnoj Gori. Uz sve to, paketi Standard i Super uključuju po 2.000 besplatnih minuta za razgovore ka Telekom mobilnoj i fiksnoj mreži.  Da se trendovi mijenjaju u korist fiksne telefonije, pokazuju i brojke. Naime, u aprilu 2019, u odnosu na isti mjesec prethodne godine, broj korisnika mobilne telefonije u Crnoj Gori  je veći za 5, a fiksne čak za 12 posto! Podsjećamo da je ukupan broj priključaka fiksne telefonije na kraju aprila iznosio  177.388, što je 1.388 priključaka više nego u martu. Od ovog broja priključaka fiksne telefonije najviše priključaka ima Telekom – čak 111.050”, navode iz Telekoma.

Više informacija o fiksnim paketima Telekoma može se dobiti u T-Centrima i na sajtu www.telekom.me.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *