The Capital Fitness Centar i The Living Room Lounge & Dining organizovali promociju zdravih stilova života

Dodajte komentar

Danas su The Capital Fitness Centar i The Living Room Lounge & Dining organizovali promociju zdravih stilova života, za predstavnike crnogorskih medija.

Svi prisutni imali su priliku da se informišu o tehnikama pravilnog vježbanja namijenjenog savremenom čovjeku, kao i da isprobaju novi meni u omiljenoj podgoričkoj dnevnoj sobi, koji je predstavljen kroz svojevrsnu proteinsku ishranu.

„Žvimo u vremenu u kojem zaboravljamo da se staramo o svom fizičkom zdravlju na pravi način. S tim u vezi, danas sam kolegama iz medija predstavio par vježbi koje im mogu pomoći u svakodnevici. Vježbe su prevashodno namijenjene ljudima koji tokom obavljanja radnih obaveza dominantno sjede, te zbog toga imaju problema sa spinalnom higijenom“, istakao je nutricionista, i trener u The Capital Fitness centru – profesor Marko Vukotić.

Učesnici na treningu bili su iznenađeni koliko bazične radnje kakve su ustajanje, sijedanje, lijeganje, vezivanje pertle, i slično ne radimo na pravilan način, već ovakvim bazičnim radnjama štetimo zdravlju, i pravilnom držanju tijela.

„Vjerujem da će svi učesnici znanje koje su danas stekli prenijeti svojoj djeci i bližoj okolini, jer moramo početi da mijenjamo navike od najranije dobi“, zaključio je Vukotić.

Nakon treninga, organizovana je degustacija novog „FeelFit“ menija, u The Living Room-u, lounge bar-u hotela CentreVille.

„Feel Fit meni kreiran je u odnosu na potrebe savremenog čovjeka, koji pazi na dnevni količinski unos kalorija, detaljno bira svoju ishranu i vodi računa o svom zdravlju. The Living Room konstantno prati gastronomske trendove, a protenska ishrana je ono što je trenutni hit, međutim, svakako i potreba“, kazao je šef kuhinje CentreVille, Saša Popović.

Meni je kreiran u saradnji sa nutricionistom, profesorom Markom Vukotićem, i savjetnicom za ishranu Jovanom Vukotić, koji su treneri u The Capital Fitness Centru.

„FeelFit meni je sačinjen od zdravih namirnica. Namijenjen je ne samo aktivnim sportistima, već i svim onima koji svoju liniju žele da dovedu u red, i unaprijede svoje zdravlje. S obzirom na izrazito visoke temperature, kod glavnih jela dominiraju lagane namirnice, dok su predjela i dezerti predstavljeni kroz kombinaciju proteina, žitarica, bobičastog i koštunjavog voća“, dodala je Jovana Vukotić.

Iz The Capital Fitness Centra i The Living Room-a pozivaju sve građane da aktivno razmisle o svojim stilovima života, te preporučuju aktivnosti koje u ovom domenu razvijaju i svakodnevno unapređuju. FeelFit meni samo je jedna od sinergija koja očekuje sve posjetioce The Capital Plaza centra.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *