U Budvi otvoren ekskluzivni restoran “Key West”, dio međunarodnog brenda Nikki Beach (video)

Dodajte komentar

Juće se na jednoj od tri plaže u okviru Dukley Gardens u Budvi otvorio ekskluzivni restoran “Key West” kao dio međunarodnog brenda Nikki Beach.

Key West donosi jedinstven Nikki beach koncept prepoznatljiv po svojoj latino atmosferi, vrhunskoj karipskoj kuhinji i zabavama koje svakog dana počinju sa zalaskom sunca.

Osim posebnih koktela, gosti ce biti u prilici da probaju i specijalitete poznatog Nikki Beach šefa kuhinje, Olivijea Hiltona.

“Veoma sam uzbuđen zbog saradnje između Nikki beach-a i Dukley-ja. Po mom mišljenju oba brenda predstavljaju budućnost ove industrije, tako da na ovu saradnju gledam kao na jedinstveni proizvod dva trendsetera u oblasti ugostiteljstva!” , rekao je šef Olivije.

Stratex Grupa je otvaranjem Key West restorana u okviru kompleksa Dukley Gardens ozvanicila početak saradnje sa ekskluzivnim lancem hotela Nikki beach sa kojim je potpisan ugovor u januaru ove godine. U Stratexu su saopstili da je Key West restoran samo pocetak saradnje sa Nikki Beach i da ce ubrzo u Crnoj Gori zajedno otvoriti Nikki Beach Hotel i Nikki Beach klub koji će doprinijeti visokom rejtingu crne Gore na svetskoj turističkoj mapi.

Key West i Dukley Hotel and Resort od subote 8.juna otvara vrata za sve posjetioce .

Izvor: InfoBiro

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *