Sberbanka najinovativnija banka u Centralnoj i Istočnoj Evropi

Magazin “Global Finance” je proglasio Sberbanku najinovativnijom bankom u Centralnoj i Istočnoj Evropi (CEE). Banke koje su se učestvovale u ovoj nominaciji ocijenjene su prema kriterijumima kao što su aktivno korišćenje savremenih tehnologija i najnovijih pristupa za pružanje usluga klijentima.

Sberbank je u vrhu nominacije nakon prezentacije svojih pet inovativnih projekata:

  • Dijalozi u Sberbanci – jedinstvena bankarska usluga koja klijentima omogućava da lako komuniciraju jedni s drugima i šalju novac, naljepnice i e-razglednice u „chat“ formatu.
  • Pojedinačna pretraga u „Sberbank Online“ – ovo rješenje zasnovano je na mašinskom učenju i pruža korisnicima personalizovane rezultate, čime im pomaže da brzo pronađu ono što im je potrebno.
  • „Sberbank Online“ platforma koja omogućava neograničenom broju nezavisnih timova da istovremeno razvijaju mobilnu aplikaciju i „web“ verzije „Sberbank Online“.
  • Korporativna platna kartica – prva korporativna platna kartica na tržištu za mala preduzeća sa produženim grejs periodom za kupovinu robe i usluga od partnera banke.
  • Kontrolna tabla ekosistema u svekanalnoj navigatorskoj platformi koja omogućava korisnicima da prate ispunjavanje ključnih finansijskih i nefinansijskih pokazatelja i analiziraju investicije i implementacije poslovnih planova sa pregledom za kompanije iz Sberbank ekosistema.

Joseph Giarraputo, izdavač časopisa Global Finance: “Finansijske institucije koje su primile nagrade „Global Finance s The Innovators 2019“. majstorski ruše barijere kako bi oslobodile kreativno razmišljanje. Oni su postavili standarde za korišćenje kreativnih pristupa korisnim proizvodima i rješenjima. ”

Pobjednike je odabrao redakcijski tim „Global Finance“ časopisa zajedno sa renomiranim novinarima koji prate inovacije bankarskog sektora.

Check Also

Potpisan protokol o izmjeni Zakona o fiskalizaciji: Advokati na poslu od ponedjeljka

Predsjednik Advokatske komore Zdravko Begović potpisao je protokol o saradnji za izmjenu Zakona o fiskalizacijisa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *