Sberbanka najinovativnija banka u Centralnoj i Istočnoj Evropi

Magazin “Global Finance” je proglasio Sberbanku najinovativnijom bankom u Centralnoj i Istočnoj Evropi (CEE). Banke koje su se učestvovale u ovoj nominaciji ocijenjene su prema kriterijumima kao što su aktivno korišćenje savremenih tehnologija i najnovijih pristupa za pružanje usluga klijentima.

Sberbank je u vrhu nominacije nakon prezentacije svojih pet inovativnih projekata:

  • Dijalozi u Sberbanci – jedinstvena bankarska usluga koja klijentima omogućava da lako komuniciraju jedni s drugima i šalju novac, naljepnice i e-razglednice u „chat“ formatu.
  • Pojedinačna pretraga u „Sberbank Online“ – ovo rješenje zasnovano je na mašinskom učenju i pruža korisnicima personalizovane rezultate, čime im pomaže da brzo pronađu ono što im je potrebno.
  • „Sberbank Online“ platforma koja omogućava neograničenom broju nezavisnih timova da istovremeno razvijaju mobilnu aplikaciju i „web“ verzije „Sberbank Online“.
  • Korporativna platna kartica – prva korporativna platna kartica na tržištu za mala preduzeća sa produženim grejs periodom za kupovinu robe i usluga od partnera banke.
  • Kontrolna tabla ekosistema u svekanalnoj navigatorskoj platformi koja omogućava korisnicima da prate ispunjavanje ključnih finansijskih i nefinansijskih pokazatelja i analiziraju investicije i implementacije poslovnih planova sa pregledom za kompanije iz Sberbank ekosistema.

Joseph Giarraputo, izdavač časopisa Global Finance: “Finansijske institucije koje su primile nagrade „Global Finance s The Innovators 2019“. majstorski ruše barijere kako bi oslobodile kreativno razmišljanje. Oni su postavili standarde za korišćenje kreativnih pristupa korisnim proizvodima i rješenjima. ”

Pobjednike je odabrao redakcijski tim „Global Finance“ časopisa zajedno sa renomiranim novinarima koji prate inovacije bankarskog sektora.

Check Also

Ovo je najprodavaniji autmobil na svijetu

Najprodavaniji automobil na svijetu prošle godine bio je Toyota Corolla sa 1.236.380 prodatih vozila koji …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *