Nedjeljni poslovni horoskop 08. april – 14. april

OVAN

U ponedjeljak ćete biti skoncentrisani na ljude i događaje oko vas, pa ćete zaboraviti na papire, brojke i detalje koji imaju veze sa finansijama. Vodite računa da se ne zanesete i ne propustite neke važne detalje upravo po pitanju novca. U utorak i srijedu pokušajte da riješite stvari koje vam predstavljaju opterećenje, ali koje su neophodne da se učine. Od četvrtka pa sve do kraja nedjelje, uključujući i vikend, imaćete puno obaveza. U petak očekujte važan poziv iz inostranstva koji bi mogao riješiti mnoga pitanja. Vodite računa šta ćete reći.

BIK

Odložite sve situacije vezane za finansije u ponedjeljak ili ih barem spustite niže na vašoj listi prioriteta. Ako malo bolje pogledate, videćete da ima troškova koji tu nisu bili prije. Utorak i sreda su vam povoljni ako mislite da naučite nešto novo vezano za posao. Brzo učite i prihvatanje novih trendova pokazuje da imate fleksibilnu inteligenciju a to je upravo ono što se od vas traži. Budite skromni po pitanju vašeg intelekta u četvrtak i petak, ljudi priznaju vašu nadmoćnost čak i ako ne vičete na sav glas. Provedite vikend u na nekoj kulturnoj manifestaciji koja će nahraniti vaš intelekt uvjek gladan znanja.

BLIZANCI

Iako ste spremni da krenete svom snagom naprijd u ponedjeljak, drugi će se vući i kočiti vaš napredak. Birajte bitke pažljivo i obratite pažnju na resurse. Ako sve bude u redu u utorak i sredu možete preuzeti potrebne korake. Oslonite se na svoju emotivnu stranu kada se budete obraćali kolegama sa posla. Istraživanje i analitika su od velikog značaja u četvrtak i petak. Obratite pažnju na probleme koji vam se čine poznatim i kako ste ih rešili prošli put. Vikend iskoristite da pošaljte sve email-e koji su vam ostali nagomilani tokom nedjelje.

RAK

Budite spremni da se zadovoljite manjim rezultatima koje ćete postići u ponedjeljak, jer se veći neće prikazati koliko god se trudili. Posao zahtijeva udružene snage u utorak i srijedu. Osjećaj za to šta drugi rade u okruženju pokazuje takvu vrstu inteligencije koju poslodavci traže u današnje vrijeme. Pregovore koje imate u četvrtak i petak će proći odlično, pripremite svoju strategiju, cilj i kompromise. Razmjena ideja i informacija za vikend će obijema stranama dobro koristiti.

LAV

Ponedjeljak će vas sačekati sa novim zadacima, zato je bolje da odmah prionete na njihovu realizaciju. Utorak i srijeda će više biti znaku saradnje nego takmičenja. Izgradite prijateljstvo koje podstiče povjerenje. Četvrtak i petak će biti malo problematični, jer će neko pokušati da vam suptilno nešto prenese. Razmislite o tome da sve karte položite na sto i da budete iskreni. Za vikend se držite provjerenih stvari i dobro pregledajte sve što vam se čini da nije u radu.

DJEVICA

Ponedjeljak će vam možda krenuti sporo, kada je uspjeh upitanju, ali smjer u kom se krećete kao i način na koji će se odvijati nedjelja, je svakako pozitivan. Sve što do sada niste mogli da završite sa lakoćom ćete postići u utorak i srijedu. Novi način ili plan koji ste primijenili pokazuje ogroman potencijal. Posao postaje malo ustaljen tokom četvrtka i petka i proći će u rješavanju sitnih zadataka. Vikend možda neće bit vrijeme kada ćete preći sa riječi na djelo, ali će svakako biti neophodno da bi podržalo te riječi.

VAGA

Saosjećanje vam je najbolje oružije u ponedjeljak, razumijevanje tuđih stavova i njihovo priznanje će svima dići moral na novi nivo. Ako dostignuće koja postignete bude gurnuto u drugi plan u utorak i srijedu, ne očajavajte nego samo grabite naprijed. Četvrtak i petak donose dugo očekivane rezultate, u isto vrijeme, važno je da uravnotežite privatni život (obratite pažnju na zdravlje) sa poslom. Ovog vikenda ključ je u slušanju sagovornika. Postavite pitanja koja su stvarno bitna.

ŠKORPIJA

Pažnja će vam možda popustiti u ponedjeljak, ali se skoncetrišite kad su u pitanju finansijska pitanja ili zamolite kolegu da vam pomogne. U utorak i srijedu, dok svi budu zaglavljeni u rutini posla uočućete šansu za vas. Svaki brainstorming koji bude uključivao i vas, vodiće ka uspjehu. Ako posao ne bude toliko stresan u srijedu i četvrtak, izbjegavajte preopterećenost. Potražite prilike koje će vam pomoći da naučite nešto novo. Čega god da se dohvatite za vikend imaće pozitivne rezultate.

STRIJELAC

Neće vam trebati dodatna šoljica kafe da bi bili produktivni u ponedjeljak, a možda ćete je čak donijeti i kolegi, što će se odraziti pozitivo na atmosferu na poslu. Zbunjujuće pitanje koja se bude javilo u utorak i srijedu ne treba samo preletjeti. Podrobnije proučavanje može biti od ključnog značaja za smanjenje rizika. Komunikacija je vaša jača strana u četvrtak i petak, zato se uključite u neki razgovor sa klijentima ili kupcima. Držite vaš raspored za vikend što fleksibilnijim, nešto interesantno bi se moglo pojaviti.

JARAC

Ponedjeljak vam može biti težak i radan. Nije da će vam manjkati motivacije, jednostavno okolnosti će biti frustrirajuće. Međutim, napor koji ćete uložiti urodiće plodom u utorak i srijedu. Sastanci, prezentacije, susreti… gdje god se budete aktivirali bićete primijećeni. Pitanja koja se budu javila u četvrtak i petak zahtijevaće drugačiji pristup i ozbiljniju strategiju. Pazite na situaciju koja bi mogla da utiče na na ukupnu zaradu (pozitivno ili negativno). Ako je u pitanju neka nova tehnologija koja može da poveća vaš učinak, investirajte u nju ovaj vikend.

VODILIJA

Ciljevi vaše grupe, komapnije ili čak industrije u kojoj ste, preuzima primat u ponedjeljak. Zbog načina na koji ovo posmatrate uvidjećete da je to pametan potez. Zadatak za utorak i sredu će vam biti da postignete visoke razultate bez zastoja u komunikaciji ili kočenja projekta. Četvrtak i petak je vreme kada ćete morati da ispoljite praktičnost u kombinaciji sa inovativnošću, rezultate koje ćete postići biće pravi bonus kako za vas lično tako i za vaš rezime. Ako budete morali da radite za vikend, bolje budite efektivni jer izgubljeno vrijeme nećete moći da nadoknadite.

RIBE

Budite neupadljivi u ponedjeljak. Čak i neka minorna stvar može da se pretvori u lavinu koja će vas povući sa sobom. Preuzmite vođstvo u utorak i srijedu. Vaša vitalnost čini vaš tim zanimljivijim i budi neke nove ideje. Oko četvrtka i petka situacija će zahtijevati malo veću angažovanost nego što se to činilo na prvi pogled. Zagrebite po površini i prikupite sve moguće informacije koje će vam pokazati problem u pravom svijetlu i tako vas dovesti do rejšenja. Druženje za vikend koje neće imati veze sa poslom donijeće nove i zanimljive kontakte.

Horoskopius.com

Check Also

Zdravko Medenica v.d. direktora Željezničke infrastrukture

Odbor direktora Željeznice danas je za vršioca dužnosti preduzeća Željeznička infrastruktura Crne Gore postavio Zdravka …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *