Počela rekonstrukcija u hotelu “Onogošt”

Kompanija Komp komerc, u okviru koje posljednjih godina posluje i hotel “Onogošt”, zaokružila je investicioni ciklus od oko deset miliona eura, ali ulaganja su, kako kaže direktor Ranko Jovović, samo temelj razvoja.

Mliječni restoran dobio je novo ruho prije godinu, prethodno je završena rekonstrukcija novog dijela nekada čuvenog ugostiteljsko-turističkog kompleksa, piše Pobjeda.

Jovović kaže da imaju ambiciozne planove za Nikšić a koji se prije svega tiču rekonstrukcije preostalog dijela hotela, kako bi obogatili ponudu i podigli je na viši nivo.

Nedavno je počela potpuna rekonstrukcija sala koje se nalaze u tzv. novom dijelu “Onogošta”.

“Vjerujemo da ćemo, kada se završi taj posao, značajno doprinijeti razvoju kongresnog turizma. Riječ je o velikom prostoru koji će biti djeljiv, nećemo zanemariti akustičnost i biće sve opremljeno po najsavremenijim standardima. Te radove završićemo do kraja aprila. Naš cilj je da hotel ‘Onogošt’ zavrijedi četiri zvjezdice. Nakon rekonstrukcije sala, ulazimo u projekat adaptacije smještajnih kapaciteta u starom dijelu hotela i čijom realizacijom ćemo imati zaokruženu cjelinu”, kaže Jovović.

Check Also

Bemaks završio 95 odsto radova na auto-putu

Svi glavni objekti na prioritetnoj dionici auto-puta Bar Boljare koje izvodi kompanija Bemaks su završeni, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *