TripAdvisor nagradio Karismu sa 14 nagrada u 2019.: Hotel Generations Riviera Maya na listi 25 najboljih hotela na svijetu

Dodajte komentar

Karisma Hotels & Resorts, grandiozno započinje novu godinu sa neverovatnih 14 Travelers Choice nagrada, dobijenih od strane TripAdvisor-a, najpoznatijeg online savjetnika za putovanja. Karismin Generations Riviera Maya nalazi se na listi 25 najboljih porodičnih hotela na svijetu, što predstavlja nemjerljiv uspjeh ovog lanca. Ovaj hotel je prvi na listi u istoj kategoriji u Meksiku, dok je jedinstveni Nickelodeon Resorts and Hotels Punta Cana prvi na listi najboljih porodičnih hotela na Karibima.

“Generations Riviera Maya u Meksiku, oaza za sve starosne uzraste, smješten je na prelijepoj Riviera Maya, gdje gosti odmaraju u luksuznim apartmanima, uz uslugu ljubaznog osoblja, uživajući u neponovljivoj Gourmet kuhinji. Gostima su na usluzi i batleri. U ovom rizortu se potencira odmor, koji njeguje zajedništvo. Roditelji mogu biti sigurni da će njihova djeca, u Eko kids klubu, biti u rukama sertifikovanog tima profesionalaca, te mogu neometano organizovati svoje slobodno vrijeme za sebe”, navode iz kompanije.

Nickelodeon Resort Punta Cana na Karibima, je neponovljivi rizort sa pet zvjedica, koji polazi prvenstveno od doživljaja za sve generacije, osmišljen da gostima pruži luksuzan odmor ispunjen brojnim iznenađenjima. Ovaj rizort obezbjeđuje nezaboravno Gourmet iskustvo. Mimo vrhunskih smještajnih jedinica, gosti imaju mogućnost da borave u jednoj od četiri Super vile, od kojih je jedna u obliku ananasa, za čiju inspiraciju je poslužio dom Sunđer Boba. Mimo zabave za odrasle, djeca mogu uživati u Nickelodeon Place-u, koji uključuje: Aqua Nick vodeni park sa neviđenim spleševima, kao i Character Central i Just kiddin’ klubovima za djecu.

Od prije dvije godine, ova svjetski poznata hotelska grupacija posjeduje i hotele u Crnoj Gori. Hoteli Karisma Hotels Adriatic, kao dio hotelske grupacije Karisma Hotels & Resorts, nalaze se: u Ulcinju, The Long Beach Hotel Montenegro i Holiday Village Montenegro, kao i u Baru, Wind Rose Resort.

Otvaranjem novih hotela, a time i ponudom, gostima iz Zapadne Evrope, Karisma ulaže velike napore da čarobni jug Crne Gore bude prepoznat kao jedna od vodećih destinacija za nezaboravan odmor“, naveli su iz kompanije.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *