Čodri: Crna Gora izvrsna lokacija za biznis

Dodajte komentar

“Ozbiljno razmatramo mogućnost da dovedemo jedan naš globalni brend koji već postoji na Filipinima, ozbiljno pregovaramo sa Vladom. Nijesmo mnogo odmakli znam da za sve dobre stvari je potrebno vrijeme. Ozbiljno razmatramo mogućnost da odradimo tu investiciju u Crnoj Gori. Ja sam došao da podsjetim Vladu Crne Gore i privatne partnere da smo tu”, rekao je nepalski milijarder Binod Čodri.

On je već jednom posjetio našu zemlju i zvanično pokazao interesovanje za investiranje, posebno u oblast hotelijerstva.

“Vjerujte u sebe i svoje ideje. Imajte povjerenja da možete da uspijete, ne morate da dolazite iz prestižne familije, radite i vjerujte u uspjeh”, istakao je Čodri za TVCG.

Kako su saopštili organizatori, Čodri će danas obići pojedine investicione potencijale, a uveče će se uz prezentaciju svoje knjige “Osvajanje vrhova” družiti sa crnogorskim biznismenima.

Domaćini i organizatori događaja su “Sfida-trade&consulting”, “MIG ad – društvo za menadžment poslove i upravljanje nekretninama”, “PRiSMA- korporativne komunikacije i “Win Win – Bamboos”.

Binod Čodri je biznismen, filantrop i prvi nepalski milijarder. Predsjednik je Čodri grupe (Chaudhary Group – CG Corp Global), multinacionalnog konglomerata s portfoliom od 122 kompanije na pet kontinenata kao i sedamdeset šest uglednih brendova na globalnom tržištu.

Čodri se bavi hotelijerstvom, prehrambenom industrijom, proizvodnjom cementa, elektronikom, infrastrukturom, energetikom, bankarstvom, finansijama.

Vlasnik je ili partner lanaca hotela u kompanijama koje drži luksuzne hotele i rizorte, od Maldiva, Balija, Šri Lanke, Njujorka, zastupljenih na 96 destinacija.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *