Konferencija “Snaga CRNOGORSKE poljoprivrede” i ove godine o najktuelnijim pitanjima našeg agrara

“Imajući u vidu prošlogodišnje iskustvo i izvanrednu konferenciju koja je, zahvalujući selekciji aktuelnih tema, pažljivo odabranim govornicima i izuzetno aktivnim poljoprivrednicima, koji su svojim pitanjima i komentarima apostrofirali mnoge probleme i iznijeli činjenice sa terena, u potpunosti ispunila očekivanja nas, kao organizatora, odlučili smo da i ove godine organizujemo konferenciju Snaga CRNOGORSKE poljoprivrede, takođe, osluškujući potrebe naših poljoprivrednih proizvođača”, saopštio je Brano Sudar iz Biznis akademije Vijesti.

Ovogodišnja konferencija baviće se pitanjima finansiranja poljoprivrednih proizvođačai korišćenjem sredstava IPARDA, MIDASA, AGROBUDŽETA, ali i osiguravanjem poljoprivrednih proizvođača i smanjivanjem rizika od različitih vrsta šteta. Takođe, bitno poglavlje konferencije vezano je za sigurnost hrane i poljoprivrednih proizvoda, ali i za prijekat Kupujmo domaće.

Ova konferencija će, kao i prošlogodišnja, omogućiti učesnicima da iznesu svoja iskustva, stavove i prijedloge što će, nadamo se uticati na, koliko toliko, poboljšanje položaja crnopgorskog proizvođača i bolji plasman proizvoda na tržište, istakao je Sudar.

Konferencija se održava u hotelu Verde, 9. Novembra, od 10 časova.

Check Also

Ulcinj dobija turistički kompleks sa pet zvjezdica nadomak Valdanosa (video)

Ulcinj će dobiti turistički kompleks sa pet zvjezdica na brdu Mavrijan nadomak Valdanosa, čiji kapaciteti …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *